Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Οι Σάρισες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Μετσόβου

Το Σαββατοκύριακο 13-14/4/13 πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο το 1ο ανοιχτό πρωτάθλημα μικρών ηλικιών του και άφησε θαυμάσιες εντυπώσεις σε όλους. Η συνεργασία της διοργανώτριας Τοπικής Επιτροπής Βόρειας Ελλάδας της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης με τον δήμο Μετσόβου απέδωσε ιδανικά.
Οι συμμετοχές χωρίστηκαν σε 40 παμπαίδες, 16 παγκορασίδες, 36 παίδες, 6 κορασίδες και 14 νέους. Είχαν αθλητές σωματεία από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, την Κοζάνη, τη Βέροια, την Έδεσσα, την Καβάλα, τα Ιωάννινα, τις Σέρρες, τη Φλώρινα και τη Δράμα. Πήραν μέρος αρκετά παιδιά, που βρίσκονται σε πολύ υψηλές θέσεις των ελληνικών πινάκων αξιολόγησης, ενώ το σύστημα διεξαγωγής, που προέβλεπε γκρουπ στην πρώτη φάση και νοκ άουτ ματς με διαβάθμιση για όλες τις θέσεις στη δεύτερη, έδωσε σε όλους την ευκαιρία για πολλά παιχνίδια.
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ για μία ακόμα φορά ήταν παρούσες με έξι παμπαίδες και δύο παγκορασίδες. Οι Αραβιάδης Ορέστης, Αντωνίου Κων/νος, Γιώσης Βασίλης, Δόντσιος Μάξιμος, Παράσχου Ζήσης, Ελσάμι Ιωσήφ, Τρικιλίδου Ειρήνη και Τραϊανοπούλου Χριστίνα.
Καθώς το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό οι προσδοκίες των μικρών αθλητών μας ήταν κυρίως να αποκτήσουν δυνατές εμπειρίες αγωνιζόμενοι με ανώτερους στη βαθμολογία παίκτες. Έτσι, οι τελικές θέσεις που κατέλαβαν τα παιδιά κρίνονται ικανοποιητικές. Ψηλότερα απ’ όλους κατετάγη ο Αραβιάδης (12ος) και μετά ο Αντωνίου (23ος). Τα υπόλοιπα παιδιά πάλεψαν όσο μπορούσαν και κατέλαβαν χαμηλότερες θέσεις. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και τους γονείς που τα συνόδεψαν για την όλη προσπάθεια, η οποία σίγουρα θα τους ανταμείψει στο μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.