Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

«Εφηβεία, σχολείο και εξετάσεις»

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας προσκαλεί γονείς και εκπαιδευτικούς σε ημερίδα με θέμα:
«Εφηβεία, σχολείο και εξετάσεις»,
η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 6.30 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο).
Στην εκδήλωση θα αναπτυχθούν και θα συζητηθούν τα θέματα:
• «Το παιδί μου είναι πια έφηβος: Τι αλλάζει;» Σ. Μουρτζούκου, ψυχολόγος
• «Διερευνώντας τα χαρακτηριστικά της εφηβείας μαζί με τους εφήβους: Παρουσίαση ερευνητικής εργασίας» Ζ. Μελισσίδου, κοινωνιολόγος, 2ο ΓΕΛ Φλώρινας
• «Επαγγελματικός προσανατολισμός και συμβουλευτική» Σ. Παπαχαρίσης, Υπεύθυνος ΚΕΣΥΠ
• «Ενισχύοντας την πίστη του εφήβου στις ικανότητές του» Ά. Μπαφίτη, κοινωνιολόγος, υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων
• «Λίγο πριν τις εξετάσεις: Υποστήριξη και αντιμετώπιση των δυσκολιών» Λ. Αχλαδά, ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια Gestalt
Μαζί τους, παιδιά του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας, και μέλη της θεατρικής ομάδας του Συλλόγου «Το Σπίτι Της Γυναίκας», θα πάρουν μέρος σε ένα σύντομο αλλά ενδιαφέρον δρώμενο.
H συμμετοχή στην ημερίδα είναι ελεύθερη.

Η υπεύθυνη Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Φλώρινας, Άννα Μπαφίτη
Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Φλώρινας, Ιωάννης Τζώτζης

18 σχόλια:

  1. ΠΟΙΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΑΥΤΩΝ?

    ΒΓΗΚΑΝ ΠΑΓΑΝΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ?

    ΧΑΡΤΙΑ ...ΧΑΡΤΙΑ...ΔΗΘΕΝ....

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΗΝ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Exχει τρελλαθειη συντεχνια των συνδικαλιστικοκαθηγητων να κανει σεμιναρια...τα σχολεια ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ και πανε να επιμορφώσουν ο ενας τον άλλο για πράγματα που άπτονται της διάπλασης των παίδων....

    ΘΕΕ ΜΟΥ....ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aλλη η καρδια του ναυτη ...κι αλλη του καντηλανάφτη.

    ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ...ΚΑΤΑΛΑΒΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΤΑΡΕΕΙ Η ΔΟΜΟΣΙΑ ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ...
    Σ Υ Ν Τ ΕΧ Ν Ι Α ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΑΤΕΡΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ.
    ΑΥΤΟΙ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαρτάκι θέλουν....
    αξιολόγηση θα γινει και τι θα γράψουν? ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΣΙΠΟΥΡΑΚΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ....

    ΦΤΑΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. nai ayto EINAI ! UELEI POLY MYALO NA TO PIASEIS?

      Διαγραφή
    2. και φυσικα αντιγραφη μπλα μπλα μπλα μπλα....

      Διαγραφή
  6. πραγματικά,

    δεν ήθελα να αναφερθώ αλλα σαν γονιός οργίζομαι.

    Αυτά τα σεμινάρια γίνονται μονο για να σωθούν ανύπαρκτοι κομματάνθρωποι. Τα παιδιά μας με έρευνα, μαστερ,διδακτορικά απο ξένα έγκριτα πανεπιστήμια, δημοσιεύσεις σε έγκριτα περιοδικά, βιβλία, ΑΣΕΠ κλπ κλπ δεν έχουν μέλλον.

    ΟΡΓΙΟ τέτοιων σεμιναρίων με ανοχη του διευθυντή δευτεροβάθμιας τους τελευταίους μήνες για τους γνωστούς λόγους. Χαρτούρα για τους ανύπαρκτους!

    ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ...ΤΙΠΟΤΑ. Εχουν πλάτες..

    Αξιολόγηση καθηγητών.
    Οσοι αξίζουν για το επιστημονικό τους υπόβαθρο να μείνουν.

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΡΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ???????

    τσαμπα τα γραψα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στα σχολεια σας για μάθημα κυριοι κ κυρίες και ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ....ΦΟ ΒΑΣΤΕ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνεδριο ψυχολογιας πανελληνιο υπαρχει.
    Συνεδριο ψυχιατρικης πανελληνιο υπαρχει.
    Φυσικής, Χημείας, Μαθηματικών,Φιλολογικό, Παιδαγωγικό, Πληροφορικής κλπ.

    ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΠΟΣΙΑ? ΣΩΣΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ. Μπορεί η παρουσίαση και διοργάνωση μιας τέτοιας εκδήλωσης να είναι προσόν παιδαγωγικής αρτιότητας ή πληρότητας?

    Τα σχολεια χρειαζονται καθηγητες, δουλεια, και οχι σε βαρος του αγχους των μαθητων χαρτια παρακολούθησης.

    ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΓΚΡΙΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ...ΕΜΠΡΟΣ, ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΟΝΙΟΣ.

    Τέλος αυτή η σούπα τέτοιων εκδηλώσεων θίγουν και τους διοργανωτές. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΙΖΟΥΜΕ! ΑΠΛΑ ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. Η κοινωνια σας παρακολουθει και σας κρίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΤΕ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ.ΩΣ ΓΟΝΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΕΙΚΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ.ΩΣ ΓΟΝΛΟΣ ΠΑΝΤΑ.ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΕΠΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΟΙ ΘΙΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΙΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν χρειάζεται....και σεισ απο το ιντερνετ τα αντιγράφετε...ΜΟΝΟΙ ΤΑ ΒΓΑΖΕΤΕ? ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΦΙΕΣΤΑ...

      Διαγραφή
  10. Αγαπητέ/ή κύριε/-α, επειδή ως υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων και διοργανώτρια της συγκεκριμένης εκδήλωσης αντιλαμβάνομαι ότι αποτελώ για ορισμένο λόγο έναν από τους κεντρικούς στόχους της παρέμβασής σας, κρίνω ότι χρειάζεται να γνωστοποιήσω για μία και μόνη φορά τα ακόλουθα προς ενημέρωση των αναγνωστών, αφότου εκφράσω την απορία μου για τα από μέρους σας γραφόμενα:
    Οι Συμβουλευτικοί Σταθμοί Νέων σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση 93008/Γ7/10-08-2012 και το προγενέστερο θεσμικό πλαίσιο, απασχολούν έναν εκπαιδευτικό με απόσπαση σε κάθε εκπαιδευτική περιφέρεια και οφείλουν να παρέχουν μεταξύ άλλων, τις παρακάτω υπηρεσίες:
    «…..5. Ευαισθητοποιούν την ευρύτερη κοινότητα σε θέματα αγωγής υγείας και ψυχικής υγείας, οργανώνοντας και συντονίζοντας ομιλίες, συζητήσεις και άλλες δραστηριότητες.
    ……7. Οργανώνουν συναντήσεις ομάδων εκπαιδευτικών προκειμένου να συμβάλλουν στην επίλυση παιδαγωγικών, οργανωτικών και άλλων ζητημάτων και να υποστηρίξουν την προσπάθειά τους.»
    • Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνεται και η συγκεκριμένη ημερίδα, η οποία απευθύνεται τόσο σε γονείς όσο και σε εκπαιδευτικούς. Το ίδιο συνέβη και με πολλές άλλες εκδηλώσεις που προηγήθηκαν και πρόκειται να ακολουθήσουν, με τη συνεργασία μεγάλου αριθμού επιστημόνων της πόλης μας και εκτός αυτής, που μας τίμησαν. Σε αυτούς περιλαμβάνονται: ο Συνήγορος του Παιδιού κ. Γ. Μόσχος, ακαδημαϊκοί δάσκαλοι από το ΠΤΔΕ Φλώρινας, εκπαιδευτικοί με συναφείς μεταπτυχιακούς τίτλους και διδακτορικά, καθώς και επαγγελματίες της ψυχικής υγείας. Εάν επιθυμείτε να μας υποδείξετε και έτερους νέους επιστήμονες με την κατάρτιση που αναφέρετε, με χαρά θα συζητήσουμε την προοπτική συνεργασίας, την οποία εξάλλου επιδιώκουμε συστηματικά. Ευνόητο είναι όμως ότι η ανωνυμία σας δυσχεραίνει την επικοινωνία μας.
    • Η ημερίδα υλοποιείται εκτός του ωραρίου εργασίας των εκπαιδευτικών, επομένως η λειτουργία των σχολείων δεν παρακωλύεται.
    Αντιλαμβάνομαι ότι δεν επικροτείτε την πραγματοποίηση παρόμοιων δράσεων, ωστόσο θα μου επιτρέψετε να ασκώ τα καθήκοντά μου όπως η νομοθεσία μού επιβάλλει, ανταποκρινόμενη παράλληλα στα αιτήματα γονέων και εκπαιδευτικών που πιθανώς δε συμμερίζονται την άποψή σας.
    Θα χρειαστεί τέλος να γνωστοποιήσω, εφόσον η συνδικαλιστική δράση θεωρείται για εσάς ατόπημα (άποψη την οποία δε συμμερίζομαι), ότι ουδέποτε το έχω διαπράξει.
    Σας ευχαριστώ
    Με σεβασμό,
    Άννα Μπαφίτη, Κοινωνιολόγος με μεταπτυχιακή ειδίκευση στη Σχολική Παιδαγωγική (ΠΤΔΕ Φλώρινας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλώ διαβάστε...

      1.<>
      ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΟΧΙ...ΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΟΧΙ. ΚΑΥΤΗΡΙΑΖΩ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΓΛΩΣΣΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΓΡΑΦΕΣ, ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ? ΤΙ ΕΓΙΝΕ? ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΕ?

      2.<>
      ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ...Η ΚΡΙΤΙΚΗ, ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΔΙΑΒΟΛΗΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΑΣ.

      3. <>
      ΔΗΛ. ΠΟΙΟΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΝ? ΕΓΩ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΛΟΣ ΕΙΔΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΠΡΑΞΙΑ, ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ...
      ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ? ΜΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ...ΠΟΙΩΝ? ΑΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΤΙ? ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΡΤΟΥΡΑ.

      4.<>
      ΜΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ! ΠΑΛΙ ΤΟΝΙΖΩ ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ. Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ "ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΕ"(SIC) ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ?

      5.<>
      ΑΛΛΟ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Η ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΩΦΕΛΙΜΟΤΗΤΑ (ΔΕΣ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΩ, ΠΛΑΓΙΑ ΜΕ ΕΛΙΓΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΣΤΟ).

      6.<>

      ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΙΑ... ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ? ΟΛΟΙ?
      ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΤΕ. ΤΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΟΥΜ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΟΥ.


      8.<<……7. Οργανώνουν συναντήσεις ομάδων εκπαιδευτικών προκειμένου να συμβάλλουν στην επίλυση παιδαγωγικών, οργανωτικών και άλλων ζητημάτων και να υποστηρίξουν την προσπάθειά τους.»

      ΠΑΛΙ...ΠΑΛΙ...ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΟΗΜΑ...
      ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ?
      ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΚΟΜΙΣΑΡΙΟΙ ΔΗΛ. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

      ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΤΑΠΕΙΝΗ

      ...ΔΙΑΣΩΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ Κ Α Π Ο Ι Ω Ν ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΞΙΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΩΡΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΔΕΙΟ ΦΑΚΕΛΛΟ.


      Διαγραφή
  11. AΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ Ο Λ Ο Υ Σ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ! ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ!



    Κε ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΘΑΨΕΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΖΩΝΤΑΝΟ ΔΙΑΛΟΓΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητέ-ή , θα ήθελα να σας απαντήσω σχετικά με αυτό που γράψατε: "ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΟΜΙΛΗΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΙΑ... ΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ? ΟΛΟΙ?
    ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΛΕΤΕ. ΤΟ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΟ ΠΟΝΤΙΟΥΜ ΘΕΛΕΙ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΣΟΥ.", κι επειδή είμαι μια από τις ομιλήτριες της ημερίδας, σας ενημερώνω λοιπόν ότι έχω 11 χρόνια σπουδών με ειδίκευση, και 12 χρόνια εμπειρίας πάνω στο αντικείμενο μου, έχω παρουσιάσει δική μου μέθοδο σε πανευρωπαικο και διεθνές συνέδριο και γενικά το βιογραφικό μου είναι ήδη πλούσιο και από προϋπηρεσία και από σπουδές αλλά και από εθελοντική εργασία. Δε θέλω να γεμίσω λοιπόν κανένα άδειο φάκελο γιατί είναι ήδη γεμάτος. Είμαι απλώς της φιλοσοφίας να "δώσω" ότι γνωρίζω με σκοπό να βοηθήσω.Αυτό μου έμαθε η οικογένειά μου, αυτό μου έμαθε η εμπειρία μου, αυτό είμαι εγώ. Καλό θα ήταν να δείξετε εμπιστοσύνη σε κάτι καλό που συμβαίνει στην πόλη μας δωρεάν. Άλλοι πληρώνουν αδρά για να ακούσουν και να γευτούν τέτοιου είδους διαλέξεις..Καλό θα ήταν λοιπόν να ασπαστούμε όλοι την καλή διάθεση κάποιου αλλά και τη διάθεση του εθελοντισμού..Ο κάθε επιστήμονας έχει κάτι να δώσει, είτε έχει χρόνια στη καμπούρα του είτε όχι. Οπότε αδίκως νομίζω γίνεστε κακιά.
    Με εκτίμηση
    Λία Αχλαδά, Ψυχολόγος- Ψυχοθεραπεύτρια Gestalt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επίσης, καλό θα ήταν να μιλούσατε επώνυμα μια και μπορουμε όλοι να εκφράζουμε ελευθερα την άποψή μας χωρίς να φοβόμαστε κάτι..όπως πολύ σωστά λέτε:"ΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ...Η ΚΡΙΤΙΚΗ, ΕΝΑΝΤΙΩΣΗ ΣΤΑ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΔΙΑΒΟΛΗΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΩ ΤΗΝ ΛΑΘΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΕ ΣΑΣ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.