Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Ευχαριστήριο για τη συμμετοχή φορέων και πολιτών στην αντίδραση για τη μεταφορά του ΙΚΑ Αμυνταίου

Μετά τη δικαίωση της διεκδίκησης για την παραμονή του ΙΚΑ Αμυνταίου στην πόλη μας, νοιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν σ’ αυτόν τον αγώνα και να τονίσω για άλλη μια φορά ότι ζούμε σε μία εποχή διεκδίκησης και τίποτα δεν είναι δεδομένο.
Από την πρώτη στιγμή ο Εμπορικός Σύλλογος Αμυνταίου ήταν στο πλευρό του Δήμου Αμυνταίου. Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση στήριξης, με πρόταση του Προέδρου κ. Βασίλη Μπούτση έκλεισαν τα εμπορικά καταστήματα και υπήρξε σημαντική συμμετοχή των εμπόρων στη σημερινή διεκδίκηση.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Δημήτρης Ηλιάδης και οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Νίκος Γιώσκος, Ιωάννης Κιοσές και Βασίλης Γιαννάκης έδωσαν δυναμικό παρόν στις κινητοποιήσεις και συμμετείχαν ενεργά στην κατάληψη της εισόδου του Δημαρχείου.
Είναι αυτονόητο ότι στις κινητοποιήσεις συμμετείχαν οι Αντιδήμαρχοι και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, θέλω όμως να τονίσω τη συνεχή και ενεργό συμμετοχή των Δημοτικών Συμβούλων της μείζονος μειοψηφίας και του επικεφαλής κ. Κώστα Θεοδωρίδη. Οι αιρετοί συνεργάτες μου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, με έκαναν να νοιώσω υπερήφανος για άλλη μια φορά.
Σημαντική ήταν η συμμετοχή των πρώην Δημάρχων κ. Σταύρου Αναστασιάδη, Στέφανου Γιαγκούλη, Άνθιμου Μπιτάκη, Λάζαρου Σπυρόπουλου και Γιάννη Στάϊου, που απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι είναι παρόντες όποτε ο τόπος τους χρειάζεται.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στο Δήμο Αμυνταίου που στήριξαν την προσπάθεια. Πάνω απ’ όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω τους απλούς πολίτες που πλαισίωσαν τη διεκδίκηση, αντιλαμβανόμενοι πλήρως ότι χρειάζεται μαζική συμμετοχή στον αγώνα. Σ’ αυτούς οφείλεται κάθε επιτυχία και θετικό αποτέλεσμα.
Περιμένουμε εγγράφως την απόφαση της διοίκησης του ΙΚΑ για τη συνέχιση της λειτουργίας του ΙΚΑ στο Αμύνταιο και την εξυπηρέτηση των συνδημοτών μας. Μέχρι τότε είμαστε σε επαγρύπνηση! Παρ’ όλα αυτά θέλω να τονίσω ότι η σημερινή θετική εξέλιξη είναι αποτέλεσμα της ενότητας και του μαζικού αγώνα διεκδίκησης. Από την πλευρά μου δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να είμαι στην πρώτη γραμμή και να διεκδικώ, μαζί με το λαό του Δήμου Αμυνταίου, τους όρους και τις συνθήκες που θα βελτιώνουν τη ζωή μας.

Μάκης Ιωσηφίδης
Δήμαρχος Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.