Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Συνάντηση των αστυνομικών υπαλλήλων με το βουλευτή Δ. Σταμενίτη

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, το Σάββατο 13 Απριλίου 2013 συναντήθηκε, σε αίθουσα της Περιφέρειας Φλώρινας, με τον Βουλευτή Πέλλας της Ν.Δ. κ. ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ Διονύσιο, επικεφαλή κλιμακίου, στα πλαίσια των προκαθορισμένων Συσκέψεων του κόμματος με Φορείς, με αφορμή το 4ο Προσυνέδριο Ν.Δ. Δυτικής Μακεδονίας, παρουσία και του Βουλευτή Φλώρινας της Ν.Δ. κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ Ευστάθιου.
Από το Προεδρείο του Δ.Σ. τέθηκαν στον κ. ΣΤΑΜΕΝΙΤΗ τα προβλήματα που απασχολούν το Αστυνομικό Προσωπικό στην περιοχή μας. Ειδικότερα τέθηκαν τα θέματα της απόσπασης Αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου και η κατάσταση των κρατητηρίων της Α.Δ. Φλώρινας. Επίσης, κατατέθηκε Υπόμνημα στο οποίο περιγράφονταν αναλυτικά όλα τα ζητήματα που μας απασχολούν.
Από την πλευρά του ο κ. ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ, αναγνώρισε τη σοβαρότητα των προβλημάτων που του τέθηκαν, υποσχέθηκε ότι θα μεταφέρει στους αρμόδιους τα ζητήματά μας και ότι θα κάνει ότι είναι δυνατόν από την πλευρά του, για την επίλυσή τους.

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Ιωάννης
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΠΑΡΟΣ Γεώργιος

1 σχόλιο:

  1. Να μας πει η ΝΔ τι θα κανει με τους στοιβαγμενους αλλοδαπους κρατουμενους στα κρατητηρια για μηνες και τι με την αποδυναμωση των ασυνομικων υπηρεσιων στη Φλωρινα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.