Κυριακή 21 Απριλίου 2013

«Φωνή Ελληνίδας»

Απ’ τη συγκίνηση στο γέλιο και απ’ την απόλυτη σιγή στο τραγούδι γεμάτο χαρά ζωής πέρασε το κοινό της Φλώρινας στη χθεσινοβραδινή παράσταση του αφιερώματος στη μεγάλη Σοφία Βέμπο, με τίτλο «Φωνή Ελληνίδας».
Η ηθοποιός, μουσική ερμηνεύτρια και δημιουργός της παράστασης Μελίνα Μποτέλλη και η πιανίστα Γιάννα Λύκοβα γεμάτες πάθος, ενέργεια, χάρη, δύναμη και εκφραστικότητα απέδωσαν τα τραγούδια της Σοφίας Βέμπο.


1 σχόλιο:

  1. Αγαπητή κ. Μποτέλλη, σας ευχαριστούμε θερμά για την σπάνια βραδιά που μας χαρίσατε, ερμηνεύοντας μοναδικά και με τόσο πάθος τα νοσταλγικά διαχρονικά αυτά τραγούδια της μεγάλης Σοφίας Βέμπο, διανθίζοντάς τα και με θαυμάσια ιστορικά κείμενα. Θερμά συγχαρητήρια και στην νεαρή πιανίστα κ. Λύκοβα, που με το ίδιο πάθος και καταπληκτική δεξιοτεχνία σας συνόδευσε. Πιστεύουμε, ότι το θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα μετά από κάθε σας τραγούδι, από τους λίγους δυστυχώς ακροατές, αλλά πιστούς φίλους των αθάνατων αυτών τραγουδιών, που με τόση συγκίνηση και θρησκευτική ευλάβεια παρακολουθήσαμε, να σας αποζημίωσαν. Θα μας μείνουν αξέχαστες οι ερμηνείες σας. Και πάλι ευχαριστούμε θερμά και τις δύο σας, για την μοναδική αυτή βραδιά.- Α.Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.