Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Προσυνεδριακός διάλογος από τη Νέα Δημοκρατία

Στη Φλώρινα βρέθηκε χθες ο βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας, Διονύσης Σταμενίτης, στο πλαίσιο των προσυνεδριακών διαδικασιών του κόμματος ενόψει του 9ου συνεδρίου.
Ο κ. Σταμενίτης συναντήθηκε με κομματικούς παράγοντες, αλλά και φορείς της Φλώρινας, προκειμένου να ενημερωθεί για τα προβλήματα. Σε συνέντευξη Τύπου, αμέσως μετά, αναφέρθηκε σε θέματα γενικής πολιτικής, αλλά και επιμέρους τοπικά ζητήματα.
Δείτε στο παρακάτω video απόσπασμα από τα όσα είπε:

9 σχόλια:

  1. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ?ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΟΔΕ? ΤΑ ΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Eκαλά τώρα.
      Θα ψηφίσουν 100 και θα βάλουν ότι ψήφισαν 1.000
      Και μετά θα μας το παίζουν και βαριά πεπόνια

      Διαγραφή
  2. ΜΕ ΣΤΑΘΗ ,ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ,ΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TO IΔΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΣΔΟ-ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ.

      Διαγραφή
  3. Η ΤΡΟΙΚΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ.ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΠΙΖΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ? ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΑΓΩΝΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ Κ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΙ ΚΑΚΟ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ! ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΠΑΣΟΚ (ΚΥΡΙΩΣ) ΚΑΙ ΝΔ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΟ Κ ΓΚΡΙΖΟ ΧΡΩΜΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΕΙΑ Κ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ, ΓΙΑ ΤΗ ΘΛΙΨΗ Κ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΓΝΩΣΗ Κ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ. ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ Κ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δε λυθουν προβληματα που απασχολουν τους Φλωρινιωτες ανεργια, θερμανση κλπ ξεχαστε ΝΔ και συνεδρια στο μελλον. Θα μεινουν μονο οι καρεκλες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΛΛΑΓΗ 100% ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ

      Διαγραφή
  6. ΑΜΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.... ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΛΕΥΡΟ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ. ΑΠΟΡΩ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΣΑΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ....ΧΕ ΧΕ ΧΕ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.