Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Σεισμικές πρωινές δονήσεις στη Φλώρινα

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,3R σημειώθηκε στις 6:30’ σήμερα το πρωί, με επίκεντρο 4 χιλιόμετρα δυτικά της Φλώρινας και εστιακό βάθος στα 5 χιλιόμετρα.
Μία ακόμα σεισμική δόνηση, μεγέθους 2,4R σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά, στις 6:58’, με επίκεντρο 7 χιλιόμετρα βόρεια της Φλώρινας και εστιακό βάθος στα 10 χιλιόμετρα.

20 σχόλια:

  1. Ούτε να κοιμηθεί κανείς ήσυχος δεν μπορεί σε αυτή τη πόλη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάτι για γεωρανταρ κάτι για μελέτες στο υπέδαφος πριν απο μήνες έλεγαν οι τοπικοί άρχοντες μετά την εισήγηση του επιστημονα απο το Α.Π.Θ.Eσεις είδατε η ακούσατε κάτι νεότερο; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δε κυνηγήσουμε σαν πολίτες κάτι προκοπή μη περιμένεις...

      Διαγραφή
  3. Κουνα και άλλο θα το αντέξω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή η πόλη μας αρέσει με τα αρνητικά της. Αντέχουμε τους σεισμούς, ανεχόμαστε τους ανόητους που μόλις έφυγαν από τα χωριά τους παριστάνουν τους καμπόσους και τους ενοχλούν όλα. Όποιος δεν αγαπάει αυτή την πόλη είναι ελεύθερος να επιλέξει άλλον τόπο διαμονής και να μας αφήσει ήσυχους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΩΠΑ ΡΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΕ.
    ΚΑΠΟΤΕ ΣΑΣ ΑΝΗΚΕ Η ΠΟΛΗ. ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΓΑΖΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΗ. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντε βρε Τραϊκο απο δω !!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΧΤΗ ΣΩΣΤΟΣ...ΟΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΙΑΝΟΙ ΟΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΞΑΝΑΓΕΛΑΜΕ...ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΑΣΑ ΜΟΥ ΑΝ ΚΑΙ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΡΙΝ 90 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΟΥΦΙ (ΑΚΡΙΤΑΣ)

      Διαγραφή
    3. Ο χωριάτης, χωριάτης θα είναι όσα μαγαζιά και σπίτια κι΄αν αγοράσει πάντα θα ξεχωρίζει θα αφήνει τα παπούτσια του έξω από την πόρτα!!!!!

      Διαγραφή
    4. Απάντηση στον χωριάτη :
      Απο τότε που πουλησατε τα ζώα ,φέρατε λεφτα απο Γερμανία ,ριμαξατε τα σεισμοδανεια με δήθεν σεισμοπαθης αποθήκες ,μπήκατε στην ΔΕΗ (μποντζιδης) και με όλα αυτά αγοράσετε μαγαζια και σε μια νύχτα γίνατε έμποροι ..
      Ήρθε το ΧΑΟΣ !!!!!!!!
      500 χρόνια εμείς οι ΒΛΑΧΟΙ της Φλώρινας της Κορυτσας του Μοναστηριού Κρατήσαμε αυτές τις πόλοι υγειεστατες οικονομικά και πολεοδομικά αλλα και χωρίς σεισμούς !!!!!
      Για αυτο κύριε "τορλακι" φύγει πίσω ...βάλε ζώα ξανά για να σταματήσουν οι σεισμοί ...αρκετά δεινά μας φέρατε εσείς και οι Πόντιοι το 22'...
      "Μοναστηριοτης εκ Περιβολιου "

      Διαγραφή
  6. οταν ερχοτανε η αγια και τιμια καρα του Αγιου Παντελεημονα απο την Ανδρο εσεις κοροϊδευατε και χλευαζατε γι' αυτο τωρα συνεχιζονται οι σεισμοι και δεν σταματησαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό που όποιος κατάγεται απο χωριό θεωρείται απο μερικούς κατώτερος δεν μπορώ να το καταλάβω πραγματικά..Αυτοί οι μερικοί ας συνειδητοποιήσουν οτι η πραγματική καταγωγή τους είναι επίσης απο κάποιο χωριό κι ας ηρεμήσουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς φίλε μου το "χωριάτης" στην Φλώρινα δεν χαρακτηρίζει την καταγωγή αλλά τον τρόπο συμπεριφοράς , και διαγωγής και μερικοί όσα σπίτια και μαγαζιά κι αν αγοράσουν δεν πρόκειται να αλλάξουν, θα παραμείνουν χωριάτες.

      Διαγραφή
  8. Πολυ με παρηγορει που καθημερινα διαπιστωνω ποσο γελοιοι ειμαστε ολοι σχεδον σε αυτη τη πολη....Καλα να παθουμε,τετοιοι ανεγκεφαλοι που ειμαστε....Σε ολα τα επιπεδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ Η ΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΙ ΚΥΡΙΕ 4:24 (ΠΙΣΤΕ). ΑΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΙΣΤΟΙ Ή ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΑ Η ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το β ειναι. μπουρδα η πιστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα 'ρθει η μοιραία αντιπαράθεση ανάμεσα στους ΓΝΗΣΙΟΥΣ Ελληνες, τους Ελληνοέλληνες και τους μούλους Ελληνες, τους ελληνο-εβραίους αλιώτικα. Ανάμεσα δηλαδή στα συνήθεια της Ιλιάδας που αποκρατούν ακόμη όπως έγραφε και ο Σολωμός, και στη δουλόφρονα και μουλωχτή"πολιτική του κλήρου.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιο γελοίος πεθαίνεις. (Για την συντριπτική πλειοψηφία των προλαλήσαντων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.