Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

Νικήτρια η ΠΑΣΠ στο Πανεπιστήμιο, η ΔΑΠ στο ΤΕΙ Φλώρινας

Η παράταξη της ΠΑΣΠ αναδείχτηκε μεγάλη νικήτρια των εκλογών στα τμήματα του Πανεπιστημίου στη Φλώρινα, ενώ στον αντίποδα η ΔΑΠ ήταν η μεγάλη χαμένη.
Συνολικά και στα 4 τμήματα οι παρατάξεις έλαβαν:
ΠΑΣΠ 284 ψήφους και 13 έδρες
ΠΚΣ 103 ψήφους και 6 έδρες
ΔΑΠ 116 ψήφους και 4 έδρες
Ανεξάρτητοι 52 ψήφους και 4 έδρες
ΑΡΕΝ 21 ψήφους και 1 έδρα
ΕΑΑΚ 7 ψήφους

Τμήμα Βαλκανικών Σπουδών
Ψήφισαν 179
ΠΑΣΠ: 115 ψήφοι και 5 έδρες
ΔΑΠ: 40 ψήφοι και 2 έδρες
ΠΚΣ 14 ψήφοι
Λευκά 3
Άκυρα 7

Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης
Ψήφισαν 245
ΠΑΣΠ: 110 ψήφοι και 3 έδρες
ΔΑΠ: 76 ψήφοι και 2 έδρες
ΠΚΣ: 24 ψήφοι και 1 έδρα
ΑΡΕΝ: 21 ψήφοι και 1 έδρα
ΕΑΑΚ 7 ψήφοι
Λευκά 1
Άκυρα 6

Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών
Ψήφισαν 85
ΠΑΣΠ: 59 ψήφοι και 5 έδρες
ΠΚΣ: 18 ψήφοι και 2 έδρες
Λευκά 1
Άκυρα 7

Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών
Ψήφισαν 109
Ανεξάρτητοι: 52 ψήφοι και 4 έδρες
ΠΚΣ: 47 ψήφοι και 3 έδρες
Λευκά 3
Άκυρα 7

ΤΕΙ
Νικήτρια στα τρία τμήματα του ΤΕΙ αναδείχτηκε η παράταξη της ΔΑΠ, ενώ αξιοσημείωτο είναι πως για δεύτερη χρονιά δεν υπήρχε ψηφοδέλτιο της ΠΑΣΠ.
Συνολικά στο ΤΕΙ:
Ψήφισαν 215
ΔΑΠ 151 ψήφους και 5 έδρες
ΠΚΣ 50 ψήφους και 2 έδρες
Λευκά 6
Άκυρα 8

Τμήμα Εμπορίας και Ποιοτικού Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων
Ψήφισαν 85
ΔΑΠ 56 ψήφους
ΠΚΣ 20 ψήφους
Λευκά 4
Άκυρα 5

Ζωικής Παραγωγής
Ψήφισαν 43
ΔΑΠ 25 ψήφους
ΠΚΣ 16 ψήφους
Λευκά 2
Άκυρα –

Φυτικής Παραγωγής
Ψήφισαν 87
ΔΑΠ 70 ψήφους
ΠΚΣ 14 ψήφους
Λευκά –
Άκυρα 3

13 σχόλια:

  1. ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ. ΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕς ΠΑΛΙ ΠΑΣΟΚ. ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ...ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H μαφία του κομματικού συστήματος καλά κρατεί και στα πανεπιστήμια. Από εκεί που περίμενες αυγή ελπίδος και αντίστασης, εκεί υπάρχει το πιο μαύρο σκοτάδι και η σαπίλα. Αυτή η κοινωνία είναι τελειωμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΡΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΧΩΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟ ΒΥΣΜΑ ΣΑΣ...ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑΚΙΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...Η ΠΟΥΛΗΘΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΠΟΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΓΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ=ΚΑΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ...ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ Σ' ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΕΝ ΔΥΜΑΝΕΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΟΥΝ...
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ....ΨΙΧΑΛΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευελπιστούν για μια θέση στο δημόσιο και αυτά...

    Όποιος πρόλαβε, τον Κύριο Είδε!

    Όσοι πήραν, πήραν. Οι επόμενοι, με σύνεση και λογική πρέπει να συνεχίσουν.

    (Το κάθε 1 και 15 του μήνα, ο μισθός πέφτει, δεν υπάρχει για τους νεότερους. Το κομματικό σύστημα που έχει στρώσει το χαλί, έστω και για τους λίγους των τελευταίων ετών, έχει τελειώσει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 14.000 χιλιάδες επίορκους και "συνταξιούχους" θα διώξουν με "τρόπο".

    14.000 νέους υπαλλήλους λένε ότι θα πάρουν.

    Make sence...

    (Στο μεταξύ φαντάζομαι, αυτοί οι 14.000 νέοι υπάλληλοι, είναι: Γιοί, κόρες, αδέρφια και ξαδέρφια, αυτών που φεύγουν και προφανώς, αυτών που κάνουν τους διορισμούς).

    Τσάμπα χαράμισαν τα νιάτα τους πολλοί και τσάμπα την ζωή τους, για ένα σίγουρο μέλλον.

    Αυτό που αρκούσε, ήταν να έχεις τους "σωστούς" ανθρώπους, δίπλα σου...

    "Kalo kouragio" στους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμοι (σιγά μην γράψει κάποιος με ονοματεπώνυμο) βγάζουν τη χολή τους για τους φοιτητές και τους σπουδαστές της πόλης τους. Αυτούς που μέχρι πριν μερικές μέρες θεωρούσαν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥΣ για τη συνέχιση της οικονομικής ζωής της Φλώρινας.

    Και τους αρνούνται το δικαίωμα της έκφρασης, της πολιτικής έκφρασης, όταν την ίδια ώρα, τα δικά τους αποτελέσματα, στον πολιτικό στίβο ήταν παρόμοια. Και λησμονούν και την αποχή, που τις περισσότερες φορές είναι ενσυνείδητη.

    Καλό βράδυ σε όλους τους νυχτωμένους.

    Βλάσης Βλασίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΞΥΠΝΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΟΧΙ ΤΟ ΧΘΕΣ...................................

      Διαγραφή
  8. Είναι ξεκάθαρο ότι οι παραπάνω ανώνυμοι σχολιαστές δεν εκφράζουν την κοινωνία της Φλώρινας. Αυτόνοητο μεν, αλλά πρέπει να το λέμε για να μην δημιουργούνται επίπλαστες εντυπώσεις κάθε φορά που λίγοι ανόητοι επιδίδονται στο "σπορ" του ξεκατινιάσματος και του ευτελούς κουτσομπολιού.
    Παρακαλώ τα ονόματα, τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα σας για να σας ρωτάμε οι αδαείς ποιους πρέπει να ψηφίζουμε για να μην υποπίπτουμε σε λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είμαι φοιτήτρια του Τμήματος Βαλκανικών Σπουδών(3ο έτος) Φλωρινιώτισσα και εκπ/κός. Ενώ δεν υπάρχει κανένας νόμος ,υπ.απόφαση,πρ.διάταγμα, το όνομά μου ήταν σβησμένο από τους καταλόγους της σχολής,δεν με άφησαν να ψηφίσω (ψήφισα τις προηγούμενες 2χρονιές).Στηρίχθηκαν σε ένα καταστατικό του 2010 που αποκλείει τους δημ.υπαλ., και τους στρατιωτικούς από τη διαδικασία των εκλογών ,χωρίς αναφορά νόμου.και όλα αυτά τη στιγμή που η Π.Α.Σ.Π είχε στο ψηφοδέλτιό της υποψήφια η οποία ήταν διεγραμμένη από το τμήμα.

    Ιωάννα Αθανασίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ.
    ΟΤΑΝ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ.
    ΑΡΑ, Η ΕΥΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΟΠΩΣ ΑΝΑΘΕΡΘΗΚΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΥΣ BLOGGERS ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ.
    Ο ΛΟΓΟΣ ΠΡΟΦΑΝΗΣ. ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ ΠΟΥΛΑΕΙ, ΝΤΟΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ BLOG ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ BLOGS ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ή ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΩΝ. ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΑΥΤΟ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΝ ΧΛΕΥΑΣΤΙΚΑ Ή ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.
    ΕΙΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΤΟΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ BLOGGERS;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Που είναι η χρυσή εποχή του Πανεπιστημίου, επί Δημήτρη Μπούμπα, Σωκράτη Δωρή και Κώστα Τρυφωνίδη όταν η ΔΑΠ μεγαλουργούσε και οι ποιοτικές εκδηλώσεις φώτιζαν το Πανεπιστήμιο και την πόλη μας. Πόσα, αλήθεια, έχουν αλλάξει από τότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.