Σάββατο 13 Απριλίου 2013

Τα παιδιά του 6ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας τιμούν το παιδικό βιβλίο

Τα παιδιά του 6ου νηπιαγωγείου Φλώρινας, τίμησαν την Παγκόσμια ημέρα του παιδικού βιβλίου, προσφέροντας μια δροσερή και συμβολική παράσταση σε παιδιά άλλων σχολείων και σε γονείς.
Ο μύθος του Αισώπου «Ο Μέρμηγκας και ο Τζίτζικας», ήταν η έμπνευση, και τα παιδιά παρουσίασαν με Παντομίμα την ιστορία και τους συμβολισμούς που απορρέουν από αυτήν.
Μια παράσταση υπέροχη, χωρίς επιτηδεύσεις και περιττά έξοδα, που απέδειξε ότι η φαντασία λειτουργεί από μόνη της με ποιοτικά αποτελέσματα!
Την εκδήλωση διοργάνωσε η Δημόσια Βιβλιοθήκη της Φλώρινας για όλα τα παιδιά της Φλώρινας και τίμησαν με την παρουσία τους: ο Διευθυντής της Π.Ε. Φλώρινας κ. Παναγιώτης Νώτας και η πρόεδρος της Εφορίας της Βιβλιοθήκης κ. Σοφία Ηλιάδου-Τάχου.
Συγχαρητήρια στην προϊσταμένη του 6ου Νηπιαγωγείου Φλώρινας κ. Μαρία Τζώτζη, καθώς και στους φοιτητές που στάθηκαν στο πλευρό της τους κ.κ. Γιάννη Κατσέτο και Σπύρο Χαγιάννη.

Δόξα Κωτσαλίδου
Υπ. Σχολικών Δραστηριοτήτων Π.Ε. Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.