Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Κοπή βασιλόπιτας του ΣΟΧ Φλώρινας

Ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας - Σ.Ο.Χ. προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου στην κοπή βασιλόπιτας.
Ελάτε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί και να γιορτάσουμε την επέτειο των ογδόντα χρόνων από την ίδρυση του ΣΟΧ, σήμερα Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 20:00 στο καφέ «Πλατεία» στο νέο πάρκο Φλώρινας.

2 σχόλια:

  1. Από φιέστες και Βασιλόπιτες πάμε μία χαρά....Αθλητές στις πρώτες θέσεις έχουμε 4 χρόνια να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τους βασικούς σκοπούς, που προβλέπονται και στα καταστατικά όλων των συλλόγων, είναι η διαπαιδαγώγηση των νέων, η καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας, η διαμόρφωση του ήθους, η προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους και όχι η συλλογή μεταλλίων. Οι διακρίσεις έπονται και επιβεβαιώνουν την προσπάθεια του καθενός.

      Δυστυχώς, είτε δεν ήσουν ποτέ μέλος κάποιου συλλόγου, είτε αν ήσουν, ο σύλλογος απέτυχε παταγωδώς με την περίπτωσή σου.....

      Όσο για τα αποτελέσματα, αυτοί που θέλουν να τα δουν, τα βλέπουν :

      http://neaflorina.blogspot.gr/2013/02/blog-post_3965.html

      Οι υπόλοιποι ας χαζεύουν NOVA και EUROSPRT από το καναπέ τους....

      Καληνύχτα και όνειρα γλυκά. Και μή στεναχωριέσαι δε θα σε ενοχλήσει κανείς. Άλλωστε εσένα ούτε ο σεισμός δε σε ξυπνάει .....


      Ένας φίλος του Σ.Ο.Χ.


      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.