Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Σάρωσαν οι «Σάρισες»

Διπλή νίκη σημείωσε η αντρική ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ επί των Ιωαννίνων και της Έδεσσας με σκορ 4-1. Αντίθετα η γυναικεία ομάδα έχασε και τα δύο παιχνίδια με σκορ 0-4.
Πρώτα το Σάββατο οι ομάδες μας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τις ομάδες του συλλόγου Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Φλώρινας και τον παρακολούθησε πλήθος θεατών. Ο αγώνας κρίνονταν ως εξαιρετικά δύσκολος, καθώς η αντρική ομάδα των φιλοξενούμενων ήρθε στη Φλώρινα ως αήττητη και ως φαβορί για τη νίκη. Όμως οι αθλητές μας δείχνοντας εξαιρετικό πάθος για τη νίκη έπαιξαν δυνατά και κατόρθωσαν να κερδίσουν το παιχνίδι σχετικά εύκολα με σκορ 4-1. Πρωταγωνιστής για άλλη μία φορά ο νεαρός Σουμπάσης Γιάννης, ο οποίος κέρδισε δύο μονά (3-0) και το διπλό με παρτενέρ τον Λυγούρα Αντρέα (3-0). Την τέταρτη νίκη τη σημείωσε ο Ιωαννίδης Κωνστάντιος (3-1), δείχνοντας τελευταία μεγάλη πρόοδο και αποτελεσματικότητα.
Αντίθετα με τα αγόρια τα κορίτσια δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στην ανωτερότητα των αντιπάλων τους και έχασαν εύκολα τον αγώνα με σκορ 0-4.
Την επόμενη μέρα, Κυριακή 3/2/2013 οι ΣΑΡΙΣΕΣ υποδέχτηκαν την πολύ καλή ομάδα της ΕΔΕΣΣΑΣ. Τα αγόρια με κεκτημένη ταχύτητα από την προηγουμένη ημέρα νίκησαν και την αντρική ομάδα της Έδεσσας με σκορ 4-1. Αλάνθαστος για άλλη μία φορά ο Σουμπάσης επικράτησε των δύο αντιπάλων του στο μονό (3-1, 3-1) και μαζί με τον Λυγούρα Αντρέα στο διπλό νίκησαν 3-1 το αντίπαλο δίδυμο. Νίκη σημείωσε στο μονό και ο Λυγούρας Αντρέας με σκορ 3-2 και έτσι οι ΣΑΡΙΣΕΣ πανηγύρισαν την πέμπτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.
Η γυναικεία ομάδα δεν είχε καμία τύχη απέναντι στα φοβερά κορίτσια της Έδεσσας (0-4) τα οποία είναι και το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Α2 κατηγορία του χρόνου. Μακάρι να τα καταφέρουν.
Με τις νίκες αυτές οι ΣΑΡΙΣΕΣ ανέτρεψαν όλα τα δεδομένα στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Εκεί που όλα έδειχναν ότι τα Γιάννενα θα κατακτήσουν άνετα το πρωτάθλημα, τώρα ξαναμπαίνει στο παιχνίδι και η Βέροια, καθώς απέχει μόλις ένα βαθμό από την κορυφή και υποδέχεται στη συνέχεια τα Γιάννενα στην έδρα της. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ επίσης πλησίασαν την κορυφή και υπολείπονται μόλις μίας νίκης των Ιωαννίνων. Για τις ΣΑΡΙΣΕΣ απομένουν πλέον μόλις τρία παιχνίδια για να κλείσουν αυτήν την πολύ μέχρι τώρα πετυχημένη χρονιά. Πρώτα στις 24/2/13 θα υποδεχτούν την Κοζάνη και στη συνέχεια με τη λήξη θα δώσουν σε μία ημέρα (10/3/13) δύο παιχνίδια εκτός έδρας με τη Βέροια και την Έδεσσα.

Αποτελέσματα

ΑΝΤΡΕΣ

ΣΑΡΙΣΕΣ-Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: 4-1
(Gjorgieski): Σουμπάσης (2), Ιωαννίδης (1), Λυγούρας, Σουμπάσης/Λυγούρας (1).

ΣΑΡΙΣΕΣ-Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ: 4-1
(Gjorgieski): Σουμπάσης (2), Ιωαννίδης, Λυγούρας (1), Σουμπάσης/Λυγούρας (1).

Ο.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ- Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ: 4-2
Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ-Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ: 4-3
ΜΑΝΙΑΚΙ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ- Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ: 2-4

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΣΑΡΙΣΕΣ-Φ.Ε.Α. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ: 0-4
(Gjorgieski): Ευθυμίου, Ρούφα, Παπακυριακού, Ζήση/Μπεκιάρη

ΣΑΡΙΣΕΣ-Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ: 4-1
(Gjorgieski): Ευθυμίου, Ρούφα, Μπεκιάρη, Ευθυμίου/Παπακυριακού

Ο.Ε.Α. ΒΕΡΟΙΑΣ- Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ: 3-4
Ο.Ε.Α. ΕΔΕΣΣΑΣ-Σ.Ε.Α. ΚΟΖΑΝΗΣ: 4-0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.