Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Κλειστά τα σχολεία στο δήμο Φλώρινας

Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, αύριο Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Φλώρινας, θα παραμείνουν κλειστά.

25 σχόλια:

  1. μπράβο!!! κύριε Δήμαρχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτή τη λογική πρέπει να κλείσουν τα σχολεία από τώρα και να ξανανοίξουν τον Μάρτιο , κρύο θα κάνει και τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΑΒΟ!ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΤΙ ΚΡΥΩΝΟΥΜΕ!ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν περιμενεις να ακουστεις ετσι στην Αθηνα, περιμενεεεεεε.... Σε πληροφορω πως κανεις δεν εχει "ακουσει" τιποτα εδω (Αθηνα εννοω)

      Διαγραφή
    2. και εσύ πως το ξερεις τότε εξυπνούλη άνθρωπέ μου;

      Διαγραφή
    3. το ξερω γιατι εδω ζω, κουκλε..! Εν Αθηναι!

      Διαγραφή
  4. κλειστά ξανά και αρχίζει το μαρτύριο για τους άλλους εργαζομένους (πλην εκπαιδευτικούς) που θα αφήσουν τα παιδιά τους .....
    καληνύχτα ..άρχισαν οι διακοπές των χριστουγέννων...για μερικούς ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mpravo dhmarxe eisai polu kalos anthrwrpos!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο κύριε Δήμαρχε που θα εχεται αύριο τα σχολειά κλειστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κλειστές υπηρεσίες ονειρεύεστε τεμπέληδες της εύφορης ....το μισθό σας όμως και τα δώρα τα θέλετε κανονικά.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τις υπηρεσίες μιλάς ή για τους εκπαιδευτικούς;;;

      Διαγραφή
  8. ΚΙΡΙΕ ΔΙΜΑΡΧΕ, ΔΕ ΦΤΑΝΙ ΝΑ ΚΛΙΝΕΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΕ ΣΤΙΝ ΤΙΛΕΟΡΑΣΙ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΙ ΟΛΙ Η ΕΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΣΥ ΝΑ ΜΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΑ ΣΧΟΛΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

      Διαγραφή
  9. μπραβο..κυριε ΔΗΜΑΡΧΕ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο στον Δήμαρχο... Κρατώντας κλειστά τα σχολεία κάνει οικονομία στο πετρέλαιο, κερδίζουν τα μαγαζιά από τα παιδιά που θα πάνε για έναν καφέ, παίρνουν τζάμπα μισθό οι καθηγητές και όσοι γονείς ενδιαφέρονται για την μόρφωση των παιδιών τους, πληρώνουν ιδιαίτερα και φροντιστήρια δίνοντας έτσι εργασία σε νέους εκ/κούς. Αφήστε που οι αίθουσες των σχολείων είναι εστίες μικροβίων και μένοντας κλειστά εξοικονομούμε και χρήματα για την υγεία. Έτσι κι αλλιώς και αυτοί που σπούδασαν και έχουν 10 πτυχία, άνεργοι δεν είναι σήμερα; Μια νέα γενιά ελλήνων ψηφοφόρων ετοιμάζετε να αναδείξει πολιτικούς σαν αυτό τον σπουδαίο Δήμαρχο... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ετοιμάζεται" ανορθόγραφε, που όλα τα βλέπεις μέσα από προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες. Θα κρυώνουν τα παιδιά μου στο σχολείο επειδή η μεγαλειότητά σου δε χωνεύεις το δήμαρχο. Σιγά και ποιος είσαι...

      Διαγραφή
    2. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σου ή η εμπάθειά σου; Το να θέλουμε να δουλεύουμε αλλά και να ζεσταινόμαστε σαν άνθρωποι (και όχι σαν δούλοι) δεν σου πέρασε από το μυαλό; Μήπως εσύ ο τόσο "εργατικός" δουλεύεις χωρίς θέρμανση; Να μας φωνάξεις να σε δούμε να σου δώσουμε μετάλλιο.

      Διαγραφή
    3. Ksipnisane ta komatoskyla k oi ypostirixtes tou Dimarxou. Ta paidia sas kratiste ta spiti. Koutsoura itan k koutsoura tha meinoun!

      Διαγραφή
    4. Χιλιάδες εργαζόμενοι που δουλεύουν έξω στο κρύο είναι κορόιδα, εσείς που δουλεύετε στα γραφεία αν δεν σας βάλουνε πετρέλαιο δεν μπορείτε να εργαστείτε. Όποιος δεν μπορεί να πάει σπίτι του, τόσοι άνεργοι παρακαλάνε. Είχατε μάθει στην πρώτη κακοκαιρία στο σπίτι και το μηνιάτικο του Δημοσίου. Καιρός να ξεμάθετε λοιπόν κηφήνες.

      Διαγραφή
    5. Έλα μαζί μου να δουλέψεις αύριο στην καθαριότητα και θα σου πω εγώ που θες και καλοριφέρ. Και άμα δεν πάω δεν πληρώνομαι σαν κάποιους κρατικοδίαιτους.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.