Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Εκδηλώσεις για παιδιά στο «Ξύλινο Χωριό»

Ο Δήμος Φλώρινας στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων, διοργανώνει την Τρίτη 18 και την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 παιδικές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις με έμφαση στο θέαμα, στα παιχνίδια και την ψυχαγωγία, για τους μικρούς δημότες του, στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας στο ξύλινο χωριό.
Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 11:00πμ και 17:00 και Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 ώρα 11:00πμ.
Υποδοχή των παιδιών από μασκότ, που θα περιφέρεται ανάμεσα στα παιδιά, θα φωτογραφίζεται, θα παίζει μαζί τους και θα τα κατευθύνει στο ποπ κορν και στο μαλλί τις γριάς που θα προσφέρεται σε όλα τα παιδιά σε απεριόριστες ποσότητες.
Ακολουθεί το κύριο πρόγραμμα με εμψυχωτές μικροφώνου, οι οποίοι θα ψυχαγωγούν και θα απογειώνουν τη γιορτή με μουσικό – κινητικό - θεατρικό και ομαδικό παιχνίδι επικοινωνίας, σκετς παντομίμας, διαγωνισμούς, happenings και πολλές εκπλήξεις.
Στη συνέχεια μάγος- ταχυδακτυλουργός θα παρουσιάσει ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα με αντικείμενα και ζωάκια.
Στο τέλος της γιορτής κάτω από τους ήχους Χριστουγεννιάτικης μουσικής, θα εμφανιστεί μέσα σε χρωματιστή βροχή ο Άγιος Βασίλης για να τραγουδήσει τα κάλαντα με τα παιδιά και για να μοιράσει τα δώρα τους.
Η είσοδος για όλα τα παιδιά είναι ελεύθερη.

4 σχόλια:

  1. Το ότι τα παιδιά στις 11 το πρωί έχουν σχολείο δεν το σκέφτηκε κανείς μάλλον ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το οτι Τετάρτη παιρνουν βαθμους και θα μπορεσουν να πανε, εσύ το σκεφτηκες; μάλλον όχι ε;

      Διαγραφή
    2. Επειδή προφανώς κάααααθεσαι όλη μέρα, δε σκέφτεσαι ότι και οι γονείς δουλεύουν. Και μετά αναρωτιέται κανείς γιατί φτάσαμε εκεί που φτάσαμε

      Διαγραφή
  2. Όχι ρε έξυπνε ανώνυμε 8:39!! Δεν το σκέφτηκε, γιατί στο δικό μας δημοτικό θα πάρουν την Τρίτη βαθμούς. Ξερόλες όλοι!
    (Μια ακόμα μέρα ρεπό για τους δάσκαλους, επειδή κατακουράστηκαν τον τελευταίο καιρό. Α! μη ξεχάσω και την γιορτή της Παρασκευής. Λες και δεν γινόταν την ίδια μέρα να δώσουν 9-10 βαθμούς και στη συνέχεια να κάνουν γιορτή. Μετά τους κακοφαίνεται που όλοι πλην του συναφιού τους, τους βρίζει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.