Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

«Κάποιοι έχουν βάλει ως στόχο τη δημιουργία ενός ελεγχόμενου Ιδρύματος»

Σήμερα στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας παίχτηκε μία φάρσα. Συγκεκριμένα κέντρα και παράκεντρα έχουν βάλει ως στόχο την δημιουργία ενός Ιδρύματος απόλυτα ελεγχόμενου από αυτούς, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους την ακαδημαϊκή και εκπαιδευτική διάσταση του Ιδρύματος.
Δυστυχώς το «μέλλον» του ελληνικού λαού, δηλαδή οι φοιτητές, αφήνονται να γίνονται υποχείρια κακόβουλων και υστερόβουλων ανθρώπων. Στόχος είναι η εξασφάλιση προσωπικών ωφελημάτων και η διατήρηση της ισορροπίας του τρόμου χρησιμοποιώντας ως αφορμές την αντίδραση στον νόμο.
Τέτοιες ενέργειες πληγώνουν το κύρος του Ιδρύματος και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για εκμηδενισμό του, το αφήνουν ακυβέρνητο και κυρίως ευάλωτο. Δεν θα γίνουν δεκτές από την πλειοψηφία των συναδέλφων και των φοιτητών. Υγιείς δυνάμεις επιθυμούν τον απεγκλωβισμό από αυτόν τον φαύλο κύκλο υποτίμησης και αντιδρούν σε αυτές την μεθοδεύσεις.
Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας μπορεί και πρέπει να επιτελέσει την αποστολή του και να αποτελέσει για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας κόσμημα και μοχλό ανάπτυξης. Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας πρέπει και μπορεί να κοιτάξει μπροστά και μόνο μπροστά. Το παρελθόν, το κακό παρελθόν, μας πληγώνει και δημιουργεί προϋποθέσεις μαρασμού.

Στέργιος Μαρόπουλος, Υποψήφιο μέλος Συμβουλίου Διοίκησης ΤΕΙ ΔΜ
Παρασκευή Μητλιάγκα, Υποψήφιο μέλος Συμβουλίου Διοίκησης ΤΕΙ ΔΜ
Κωνσταντίνος Παρίσης, Υποψήφιο μέλος Συμβουλίου Διοίκησης ΤΕΙ ΔΜ
Γεωργία Χαριτούδη, Υποψήφιο μέλος Συμβουλίου Διοίκησης ΤΕΙ ΔΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.