Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Την επόμενη Παρασκευή η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Φλώρινα

Συμπολίτισσα – συμπολίτη,
* Ήρθε η ώρα του μεγάλου αγώνα
* Ήρθε η ώρα να διεκδικήσουμε αυτά που μας ανήκουν ισότιμα με τους υπόλοιπους έλληνες
* Σε καλούμε να συμμετέχεις ενεργά στις κινητοποιήσεις που οργανώνουμε από κοινού όλοι οι φορείς του νομού.
* Η εγκληματική αδιαφορία της πολιτείας και των φορέων διαχείρισης, μας έχουν φέρει σε απόγνωση.
* Σήμερα είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και ΕΝΩΜΕΝΟΙ, διεκδικούμε και απαιτούμε αυτά που μας στερήσανε.

Ζητάμε άμεσα:
* Μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης
* Μείωση τιμής καυσίμων στα πρατήρια που θα σημαίνει εξάλειψη του ισχυρότερου κινήτρου για τα χιλιάδες αυτοκίνητα που περνούν τα σύνορα μαζί με τα χρήματα των επιβατών τους.
* Τηλεθέρμανση άμεσα – Όχι στην πώληση των μονάδων της ΔΕΗ
* Κάθετο άξονα
* Επαναλειτουργία του Τρένου και επέκταση της γραμμής εκτός Ελλάδας.
* Διαβεβαίωση παραμονής τμημάτων ΤΕΙ – Πανεπιστημίου
* Όχι στην υποβάθμιση των υποκαταστημάτων ΙΚΑ και εφορίας στο Αμύνταιο.
* Όχι στην υποβάθμιση της Παιδείας της Υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012
ΣΤΙΣ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ

ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ - ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ

5 σχόλια:

  1. ενα ωραιο σχόλιο στο τοπικό ραδιόφωνο
    ελπίζω ότι αλλοι αυτοι (εμείς) που μιλάμε στα blog και διαμαρτυρόμαστε στον πεζόδρομο να μαζευτούμε αυτή την ώρα..οχι μόνο γκρίνια στον καφε..
    ας το αναπαραγουμε ας το διαδωσουμε και ας είμαστε όλοι εκεί είναι το δικό μας μέλον και των παιδιών μας..
    προς τον υπευθυνο του blog καντο να φαινεται μολις μπαινεις στο blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι θα μαζέψουν κόσμο τα καφέ στον πεζόδρομο...επανάσταση με freddo και γκομενιλίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ώπα,ξύπνησε το κρυφοβοσκοπουλικό παπαγαλάκι του βουνού από την επιλεκτική χειμερία νάρκη του,έχοντας επιλεκτική μνήμη,επιλεκτική κρίση,επιλεκτική όραση και επιλεκτική άποψη; Όταν η πόλη έβραζε με τις πιθανές διώξεις αιρετών αυτό τι έκανε;Γιατί σκέφτηκε να ξαναεξαντλήσει την ψευτοεπιθυμία του για έλεγχο του δημόσιου βίου σε κολωνάκια και τρύπες των δρόμων…; Δε μάθαινε τι γινόταν...ή και τι πρόκειται να γίνει; Γιατί ψευτομυξοκλέγοντας προπαγάνδιζε διαφημίζοντας εμμέσως υπέρ των αγορών από τη γειτονική χώρα, λέγοντας αχ τι κρίμα εσείς που έχετε χαμηλά εισοδήματα…που πηγαίνετε και ψωνίζεται καύσιμα φθηνά, υπηρεσίες ακόμη πιο φθηνές και επώνυμα ελληνικά προϊόντα τουλάχιστον στη μισή τιμή…αλλά κακώς ψωνίζετε από εκεί; Μήπως έχει κάποιο άλλο σκοπό πιο βαθύ για την αγορά της Φλώρινας; Γιατί κόπτεται υπέρ της δημοκρατίας αλλά αυτό δε δέχεται το διάλογο, την κρίση και επίκριση με σχόλια; Έτσι είναι οι μάγκες κασκαντέρ; Ετσι θα πάει η πόλη μπροστά; Μήπως οι κρυφορουφιάνοι λύκοι με προβιά προβάτου πρέπει κάποτε να αποκαλυφθούν; Μήπως όμως η ψυχή του είναι μοιρασμένη στα δύο ή και στα τρία και μας δουλεύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολα ωραια αλλο με την τηλεθερμανση ρε παιδια λες και δεν ειστε σε αυτο τον πλανητη.καλα δεν ξερετε οτι ειναι πανακριβο και ΧΑΛΑΕΙ;;;;;;;;;; δεν μαθατε οτι φετος στην πτολεμαιδα χαλασε και παγωσαν οιι ανθρωποι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΜΑΙ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΙΣΑ ΑΛΛΑ ΜΕΝΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΖΩ ΕΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ,ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ο ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ.
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ,Η ΑΔΙΚΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΗΣΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ,ΑΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΡΜΟΔΟΙΟΙ,ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΝΙΩΣΑΝΕ ΟΥΤΕ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΛΕΩ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΕΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΝΑ ΠΕΣΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΓΩΣΟΥΝ,ΓΙΑΤΙ ΖΕΣΤΑΙΝΟΝΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ 3 ΖΩΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΠΕΙΝΟΥΝΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ,ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.