Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Δύο συλλήψεις για μεταφορά λαθρομεταναστών

Συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης, στην Εθνική Οδό Καστοριάς - Φλώρινας, από αστυνομικούς της Μικτής Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, 40χρονος αλλοδαπός για μεταφορά μη νόμιμου μετανάστη.
Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος αλλοδαπός οδηγός, μετέφερε έναν 34χρονο αλλοδαπό, μη νόμιμο μετανάστη. Το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκε και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.
Επίσης το βράδυ της Πέμπτης, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, στην Εθνική Οδό Κρυσταλλοπηγής – Καστοριάς, 26χρονος αλλοδαπός για μεταφορά αλλοδαπού, μη νόμιμου μετανάστη.
Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 26χρονος αλλοδαπός οδηγός, μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας έναν 25χρονο μη νόμιμο μετανάστη. Το Δ.Χ.Φ. αυτοκίνητο κατασχέθηκε και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.