Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Αθλητές του «Παγκράτιον» στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων - κορασίδων

Το Σαββατοκύριακο 25 & 26 Φεβρουαρίου 2012 στο “Σπίτι των Πολεμικών Τεχνών” στα Άνω Λιόσια Αττικής θα διεξαχθούν οι τελικοί του Πανελλήνιου πρωταθλήματος καράτε στις κατηγορίες παίδων – κορασίδων.
Ο Α.Σ “ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΝ” Φλώρινας θα είναι και πάλι παρόν με τρεις αθλητές, τους δυο πρωτοεμφανιζόμενους σε τελικούς Παλιογιάννη Φωτεινή και τον Αναστασίου Τραϊανό, οι οποίοι πρώτευσαν στα κύπελλα της Ένωσης και άφησαν πολλές ελπίδες για διάκριση και ο τρίτος Πανελληνιονίκης πέρυσι Σιώκης Λουκάς.
Τσαρτσιταλίδης Κίμων (πρόεδρος): Κατ’ αρχήν να συγχαρώ τα παιδιά και τους προπονητές τους που για μια ακόμη φορά κατάφεραν να είναι παρόντες, εκπροσωπώντας, την Πόλη μας και τον Σύλλογό μας στην Πανελλήνια γιορτή του καράτε.
Και μόνο η συμμετοχή των παιδιών είναι κατόρθωμα αν και πιστεύω πως τα απιδιά έχουν φόντα για διάκριση, πιστεύω πως η επιτυχία τους θα κριθεί από την ψυχολογία τους εκείνη την ημέρα ειδικά στους δυο “πρωτάρηδες”.
Τους εύχομαι καλή επιτυχία και εμείς και μόνο με την παρουσία τους εκεί είμαστε περήφανοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.