Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Τετράωρη στάση εργασίας την επόμενη Παρασκευή από το Ε.Κ.Φ.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Η ακρίβεια, η οικονομική κρίση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε από τις μνημονιακές πολιτικές με τη μείωση των μισθών, δημιουργούν τεράστιο πρόβλημα στους εργαζόμενους του νομού μας. Το εργατικό κέντρο Φλώρινας μαζί με όλους τους φορείς του νομού αποφάσισε να πραγματοποιήσει στις 2 Μαρτίου 2012, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 π.μ. μεγάλη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα προβλήματα που ταλανίζουν το νομό μας. Η απαράδεκτη στάση και αδιαλλαξία της κυβέρνησης για την υψηλή τιμή του πετρελαίου θέρμανσης και η παρατεταμένη κακοκαιρία που πλήττει κάθε χρόνο το νομό μας, έχουν οδηγήσει σε απόγνωση τους συμπολίτες μας.
Η απαξίωση του νομού σε όλες τις υποδομές και παροχές που υπήρχαν τα προηγούμενα χρόνια και τα οποία καθημερινά με την εφαρμοζόμενη πολιτική αφαιρούνται από τους κατοίκους του νομού, μας αναγκάζει όσο ποτέ να υψώσουμε τη φωνή μας, να διαμαρτυρηθούμε και να ζητήσουμε από την κεντρική εξουσία ισότιμη μεταχείριση με τους υπόλοιπους Έλληνες.
Για τους λόγους αυτούς το εργατικό κέντρο προκηρύσσει 4ωρη στάση εργασίας στις 2 Μαρτίου 2012, από ώρα 11:00 έως 15:00.
Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στην διαδήλωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΦ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.