Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Λακκούβες παντού…

Το χιόνι έφυγε από τους δρόμους της Φλώρινας και αποκάλυψε μια τραγική εικόνα. Λες και η πόλη δέχτηκε επίθεση με βόμβες, η πλειονότητα των δρόμων έχει γεμίσει με μεγάλες και πολύ επικίνδυνες λακκούβες.
Λίγο το αλάτι, λίγο το αρκετό χιόνι και κυρίως οι κακοτεχνίες και οι προχειρότητες στην κατασκευή των δρόμων διαχρονικά, είναι οι κύριες αιτίες αυτής της κατάστασης.
Όταν με το καλό έρθει η άνοιξη και ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης των δρόμων, ας γίνουν τουλάχιστον αυτή τη φορά σωστά και όχι με πρόχειρα μπαλώματα
(προς το παρόν πάντως καλύφθηκαν με χώμα).

5 σχόλια:

  1. Η άσφαλτος όπου έχουν ανοίξει λακκούβες είναι 2 εκατοστά... ενώ έχει πληρωθεί για τουλάχιστον 5 όπως λέει η νομοθεσία. Τι λέει για αυτό η τεχνική υπηρεσία του δήμου... εξατμίστηκε με το χρόνο η άσφαλτος; Η τοποθέτηση λιγότερης άσφαλτου δεν είναι κακοτεχνία…. Εγώ όταν βλέπω κάποιον να πληρώνει για 5 κιλά μήλα και να του δίνουν 2 κιλά το λέω κλεψιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστα φιλεμου, δεν φταιει μονο το χιονι και οι παγοι. Δεν εχουν καμια υποδομη οι δρομοι[κροκαλες, 3α ασφαλτος]. κανενας ελεγχος κατα την κατασκευη. δωρακια αυτοι π@π@ρες εμεις

      Διαγραφή
  2. Λέλε ντούπκες!!!!!!!
    Το χάσαμε το αμάξι πατριώτη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όχι απλά ντούπκες αλλα ..τρύπες σάν τεράστια πηγάδια , όπως το διάβασα σε ένα άλλο μπλόγκ, σε λίγο θα βγάλουμε φυσικό αέριο απο κει μέσα!΄λές και έπεσαν μπομπες ναπάλμ στους δρόμους φέτος τον χειμώνα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οταν φτιαχνουν δρομους οι εργολαβοι, λογικα δεν πρεπει να ειναι καποιος επιβλεπων μηχανικος απο τον δημο απο τη περιφερεια , απο καπου τελοσπαντων, που πρεπει να ελεγχει αν γινεται σωστα ο δρομος? αυτοι οι υπευθυνοι (και καλα)που κανουν το ελεγχο για την σωστη κατασκευη του δρομου υπαρχουν ? και αν υπαρχουν ,οταν γινεται ο δρομος που ειναι? σε αλλο δρομο? ή πινουν καφεδαρα στην παραλια της φλωρινας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.