Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Ανοιχτή σύσκεψη από το ΕΒΕ για τα προβλήματα εξαιτίας της κρίσης και των καιρικών φαινομένων

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φλώρινας προσκαλούν τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων του Νομού Φλώρινας στο Επιμελητήριο με θέμα συζήτησης τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός μας εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και των έντονων καιρικών φαινομένων που πλήττουν την περιοχή μας (τιμή πετρελαίου θέρμανσης, αγορά γειτονικής χώρας κλπ).
Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 5.00 μ.μ. στην μεγάλη αίθουσα του Επιμελητηρίου (2ος όροφος- Μεγαρόβου 19).
Η παρουσία όλων των μελών των Δ.Σ. κρίνεται απαραίτητη ώστε οι αποφάσεις που θα ληφθούν να είναι ευρείας αποδοχής, να έχουν διεκδικητικό χαρακτήρα και να προωθηθούν άμεσα στα αρμόδια Υπουργεία.

Μετά τιμής
ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

15 σχόλια:

  1. ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ. ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ Η ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ. ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΒΕ ΕΠΙΔΗ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. ΜΑΛΟΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΜΕΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΜΕΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟ.....ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΜΑ@Λ@Κ@Σ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΣ??? ΑΠΟ 1500 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΡΝΕΙ 800 ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ 4 ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ 180...ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΡΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΟΛΑΜΟΓΙΟ???

      Διαγραφή
    2. ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟ ΤΟ ΟΤΙ Ο Κος ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ 1500euro ΤΟΝ ΜΗΝΑ;
      ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΑ ΔΗΛΩΝΕ ΩΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΝΑΙ ή ΟΧΙ;
      ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ;
      ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ; ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ 180 ΕΥΡΩ. ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ; ΜΗΠΩΣ Η ΠΙΚΡΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΑΝ ΑΠ ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 180;
      ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠ ΕΞΩ ΚΑΝΕΝΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΥΑΛΟ! ΜΗ ΧΕΣΩ..

      Διαγραφή
  2. ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΕΝΑ, ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑ, ΟΡΜΑΝ ΣΑΝ ΥΑΙΝΕΣ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ. ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΔΙΝΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΠΛΕΞ ΤΟΥΣ.
    ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ:
    1. ΑΠΙΣΤΙΑ ΣΥΖΥΓΟΥ (ΚΕΡΑΤΟΥΚΛΗΔΕΣ)
    2. ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ @Γ@ΜΙΑ
    3. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ
    4. ΖΗΛΙΑ ΚΑΙ ΦΘΟΝΟΣ
    5. ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΚΑΛΟΣ
    6. ΨΥΧΩΤΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ
    7. ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ
    Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ

    Υ.Γ.: ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΙΜΠΗΣΟΥΝ. ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επαγγελμα "λαμογια" φιλε "επιτυχημενε" συνηθως σημαινει και "εκλεγμενος.(εστω και στο ΕΒΕ οπως εισαι εσυ).
      Ακου λοιπον "Τσιρε" του Σαπαλιδη.Πρεπει να μαθεις να ελεγχεσαι τωρα που εκλεγηκες, και να εισαι και επωνυμος σ`αυτα που γραφεις, εστω και αν ειναι του επιπεδου που φαινεται πιο πανω.
      Μην ξεχνας αλλωστε οτι ο 12,34 μπορει και να ειναι καποιος απ`αυτους που εγλειφες προεκλογικα, και που σιγουρα θα ειχες προσπαθησει να επιδειξεις καποιο αλλο ηθος τοτε που μας ελεγες πως θα μας λυσεις ολα τα προβληματα.
      Τωρα οσον αφορα τα απωθημενα, μην εισαι σιγουρος (μαλλον να εισαι βεβαιος) οτι και εσυ ο ιδιος ολο και σε καποιες κατηγοριες απ`αυτες που αναφερεις, θα εμπιπτεις.(Ισως και σε πολλες αλλες κατηγοριες τις οποιες αν θελεις μπορω να σου απαριθμησω).

      Διαγραφή
    2. ΚΥΡΙΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΑ,
      Βλέπω κυνηγάς όλα τα δημοσιεύματα περί ΕΒΕ και Σαπαλίδη.Επειδή ξέρουμε κι εσένα και το ρουφιανομαγαζάκι σου,δεν φτουράς. Αλλάζεις βέβαια που και που το ψευδώνυμό σου σε ανώνυμο, γιατί το καταλαβαίνεις, εκτίθεσαι ασύστολα ρε φίλε. Είπαμε να τον φας τον Σάββα ζωντανό δεν θα χορτάσεις, αλλά να , θα σου πέσει και λίγο βαρύς!

      Διαγραφή
  3. πριν τις εκλογες ο νικος ξανθοπουλος (μανα δεν μου κολαν τα ενσημα) δηλωνε οτι οταν βγει προεδρος στο επιμελητηριο ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ.... τωρα τι αλλαξε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κρισει εκτοτε φιλεμου βαθυνε τοσο, που τα 800 εστω ειναι μανα εξ ουρανου.

      Διαγραφή
    2. Ο Άρης πάντως είχε γκλαμουριά. Είχε και στύλ, όπως και να το κάνεις. Και ο νέος είναι ωραίος, αλλά ο παλιός είναι αλιώς.Και χαλάλι του και τα 800 του Άρη.Είχε άλλον αέρα.

      Διαγραφή
    3. ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΤΙ ΚΟΣΤΙΣΕ Ο ΑΡΗΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ. ΛΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Η ΛΙΓΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ Ο ΑΛΛΟΣ. ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

      Διαγραφή
  4. Ο Σαπαλιδης παιδια πρεπει πρωτα απ`ολα να γινει Προεδρος ο ιδιος, και αφου διωξει την επικοινωνιολογο του απο προεδρο, να αξιοποιησει και ατομα που δεν εκλεγηκαν, μιας και αυτοι που του κουβαλησαν τους σταυρους, και που τους "αξιοποιησε", (εκτος ελαχιστοτατων περιπτωσεων) ειναι παρε τον εναν και χτυπα τον αλλον.
    Ο ανθρωπος μεχρι στιγμης προσπαθει και μπραβο του, αλλα δυστυχως και εδω μιλαμε για ομαδα.Ομαδα δυστυχως που δεν τραβαει ουτε σε τοπικο πρωταθλημα ΕΠΣΦΓΔΜΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε παιδιά ποιά είναι αυτή η επικοινωνιολόγος; Γιατί δεν την κάνατε αυτή πρόεδρο αφού είναι τόσο ικανή και μαλώνετε για τις αδυναμίες του Σάββα; Δώστε και όνομα και σ αυτούς τους άξιους που εσείς τους ξέρετε και κανένας άλλος δεν τους ξέρει και κατονομάστε αυτή την ομάδα επιτέλους. Από τη μιά του λέτε μπράβο και από την άλλη τον κατηγορείτε για κλειστό κύκλωμα (ομάδες). Μήπως τελικά είστε σε σύγχυση και απλά λέτε για να λέτε;

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥ12 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:24 μ.μ.

      Η επικοινωνιολόγος 8.45 είναι μία μάγισσα. Αν είσαι κοντός μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι ψηλότερος τουλάχιστον 20 πόντους. Αν δεν σε ξέρει ούτε η μάνα σου, μπορεί να σε κάνει και να σε μάθουν όλοι, με ένα ρόδι. Αυτά και άλλα πολλά που σου λέω είναι καρατσεκαρισμένα. Αυτός που την φοβάται πολύ είναι ο ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΗΣ και πολλοί άλλοι. Ποιός ξέρει γιατί.
      Μπορεί να τους μάγεψε!

      Διαγραφή
  5. Την κάθε εκλογή ακολουθεί μια περίοδος χάριτος π.χ. 100 ημερών.
    Πολύ νωρίς άρχισε η κριτική και δεν καταλαβαίνω τους λόγους. Πικρία ίσως, αποκλεισμοί ίσως;
    Μέγα λάθος να καταδικάζουμε κάτι από την αρχή. Ο χρόνος θα δείξει.
    Το σίγουρο είναι ότι το επιμελητήριο ενεργοποιήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.