Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Έμειναν κλειστά τελικά τα σχολεία της Πρέσπας

Ύστερα από επανεκτίμηση της κατάστασης και των επικρατουσών δυσμενών συνθηκών, καθώς και σοβαρού προβλήματος των λεωφορείων (λόγω ολισθηρότητας από τον παγετό) που προέκυψε στους δρόμους Καλλιθέας και Βροντερού, αποφασίστηκε σήμερα στις 7:30 το πρωί η εκ νέου διακοπή των μαθημάτων για όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Πρεσπών για σήμερα Παρασκευή 10-2-2012.
Ο δήμος Πρεσπών σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Ζητούμε την κατανόηση των μαθητών, γονέων, καθηγητών και δασκάλων για τη σημερινή ταλαιπωρία., όμως η χθεσινή απόφαση (για άνοιγμα των σχολικών μονάδων σήμερα) λήφθηκε λαμβάνοντας υπόψη τις χθεσινές σχετικά καλές καιρικές συνθήκες, τους καθαρούς δρόμους, και παρεμβάσεις γονέων και της Δ/σης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης».

7 σχόλια:

  1. ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΕΙΣΑΤΕ;ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΥΣΩΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μονο καυσονα -10 το πρωι συνεφοκαμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H ΑΠΟΦΑΣΗ ΒΓΗΚΕ ΣΤΙΣ 7:30 ΑΛΛΑ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 7:00 ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΠΑ!!!
    ΑΡΑ ΑΡΓΗΣΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ!!! ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. stin florina giati den ta kleisate diladi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. giati eimaste koroida!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι κωμωδία στο Δήμο Πρεσπών! Χα χα χα! Συγχαρητήρια για τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουν τόσο σοβαρά θέματα. Και τι ‘’άδειασμα΄΄ σε γονείς και Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης! Συγχαρητήρια στους υπεύθυνους του Δήμου Πρεσπών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εμεις την δευτερα αμα εχουμε σχολειο θα παμε με τα μαγιο ε τι ειναι αυτο πια πιο πολυ κρυο και χιονι να εχει το αμυνταιο και η πρεσπα δεν καταλαβενω τοσο πιο πολυυυυυυυυυυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.