Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Ο Δημήτρης Ηλιάδης για τα γεγονότα που οδήγησαν στην αντικατάστασή του

Στις αρχές Φεβρουαρίου συναντήθηκα με πρωτοβουλία δική μου με τον Περιφερειάρχη και του έθεσα το θέμα των επερχόμενων εκλογών και της ενδεχόμενης αντικατάστασης μου από κάποιο από τους συνοδοιπόρους μας. Η απάντηση ήταν: «Μίμη δεν είναι ώρα για τέτοια».
Σε σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής, παρουσία των έξι αντιπεριφερειαρχών και του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου για το ίδιο θέμα, με σιγουριά και σθένος ζήτησε να είμαστε όλοι μαζί και είπε: «Ομάδα που νικάει δεν αλλάζει».
Σε ψιθύρους ότι πολιτευτής, (υπ. Δήμαρχος και υπ. Βουλευτής) ζητάει να ηγηθεί του τοπικού ψηφοδελτίου, ο Περιφερειάρχης δήλωσε: «Πες μου ένα λόγο για τον οποίο πρέπει ν’ αλλάξω το Μίμη».
Σε επιθυμία του Αντιπεριφερειάρχη ανάπτυξης να ηγηθεί αυτός του ψηφοδελτίου, ο Περιφερειάρχης δεν ήθελε ν’ ακούσει κουβέντα. Σε πρότασή μου μάλιστα να ηγηθεί κάποιος άλλος από τους εκλεγμένους συμβούλους και εγώ να κατέβω ως απλός στρατιώτης στη διεκδίκηση σταυρού, μου τόνισε επιτακτικά : «Μην μου ανοίγεις πληγές, υπάρχουν και πολλοί άλλοι».
Κατά την υπογραφή σύμβασης έργων στη Φλώρινα, ενώπιων δημοσιογράφων και πολλών αιρετών απάντησε σε ερώτηση : «Ναι, φυσικά πάμε με Αντιπεριφερειάρχη το Μίμη τον Ηλιάδη».
Λίγες μέρες ηρεμίας και πάλι ψίθυροι από μέλη της ΝΟΔΕ ότι ‘παραιτείται ο Ηλιάδης’. Ενοχλημένος αρκετά ζητάω συνάντηση από τον Περιφερειάρχη και του θέτω ξανά το πρόβλημα ενώπιον συνεργατών. Η απάντηση είναι «Απ’ το δικό μου στόμα άκουσες τίποτε; ΝΑΙ είναι αλήθεια ότι δέχομαι πιέσεις, αλλά εγώ δε μασάω. Πες μου τα ονόματα που έχουμε για να κλείσουμε το ψηφοδέλτιο». Τα ονόματα που του είπα είναι: Γιαννάκης Βασίλειος, Ευαγγέλου Τάκης, Κιοσσές Γιάννης, Άμπας Βασίλειος, Λιασσόπουλος Γιώργος, Παππάς Μιχαήλ, Κωνσταντίνου Γιάννης, Μίσκας Γιάννης, Υβόνη Μπάρα, Μελισσανίδης Κώστας, Ευθυμιάδης Κώστας, Γρομπανόπουλος Τρύφων. Το βράδυ έκλεισε με χειραψία, εναγκαλισμό και ένα μεγάλο ευχαριστώ από μέρους του.
Δευτέρα 7/4/14 πραγματοποιήθηκε επικοινωνία για την ανακοίνωση τουλάχιστον των 9 υποψηφίων, τη Μεγ. Δευτέρα, χωρίς να υπάρχει σύννεφο στον ορίζοντα που να προμηνύει τη μπόρα. Τρίτη πρωί δέχτηκα τρία τηλεφωνήματα από αιρετούς πρώτου βαθμού ότι ‘ο Δακής δέχεται ισχυρές πιέσεις να σε αντικαταστήσει’. Δεν περνά μισή ώρα και δέχομαι τηλέφωνο στο κινητό μου: «Έλα Μίμη, καλημέρα. Ξέρεις, αποφάσισα να πάω στις εκλογές με τον Βόσδου». Του απάντησα: «Το περίμενα, βαρέθηκα τα μέσα – έξω. Καλή τύχη, λυπάμαι όμως που δεν έχεις το κουράγιο να μου το πεις αυτοπροσώπως. Ο αρχηγός δεν εκτελεί τηλεφωνικά ούτε τον τελευταίο συνεργάτη του». Η κλίση έγινε με ανοικτή ακρόαση, ενώπιων μαρτύρων, που δεν είχαν ιδέα τι θα άκουγαν ή τι έπρεπε να ακούσουν. Το ίδιο βράδυ σε τηλεφώνημα κοινού φίλου από την Αθήνα δήλωσε: «Το Μίμη, τον αγαπάω σαν αδελφό, έσφιξα την καρδιά μου Κώστα, δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά, οι πιέσεις ήταν μεγάλες». 40 μέρες πριν τις εκλογές…
Στη ζωή μου δεν ήμουν ποτέ αχάριστος, ούτε κωλοτούμπας,, τιμώ τον χώρο που με ανέδειξε, που υπηρέτησα, τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν και έδωσαν την νίκη στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές. Θα συνεχίσω να τους τιμώ.
Καλή δυναμική

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας
Ηλιάδης Δημήτριος

80 σχόλια:

  1. Απ' τον πανικό σου ξέχασες και την ορθογραφία.Ή μήπως δεν τη ξέχασες; Ποια κλίση; Απλά σε έστειλε επειδή δεν έκανες τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "δεν τηΝ ξέχασες" (πρόκειται για αντωνυμία).

      Διαγραφή
    2. "τον έστειλε επειδή δεν έκανε τίποτε"
      και έβαλε στη θέση του κάποιον που
      "τον έστειλε" ο ΛΑΟΣ της Φλώρινας με την ψήφο του

      Μπορεί αυτά να είναι "ψιλά γράμματα" για τα κυκλώματα,
      αλλά έχουμε κι εμείς -οι εκτός- τον τρόπο μας.
      Λίγες μέρες υπομονή και θα πάρετε την απάντησή σας.

      Διαγραφή
    3. ΣΤΑΘΗΣ ΣΤΟ ΣΤΟ ΣΤΑΘΗ ΣΤΑΘΗΚΕ, ΣΤΟ ΣΤΑΘΗ ΣΤΑΘΙΣΜΕΝΟΣ.
      ΣΤΑΘΗ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΠΕΡΠΑΤΩ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΜΙΜΗ ΑΝΑΣΑΙΝΩ

      Διαγραφή
    4. κι Αντωνυμία στο παιχνίδι 9.45;

      Διαγραφή
  2. Και η κοινωνία της Φλώρινας σε τίμησε όσες φορές της το ζήτησες! Λίγοι το έχουν καταφέρει. Καλή συνέχεια-ό,τι κι αν κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΘΕΙΝΕΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΙΜΗ ΣΤΟΜ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕΣ ΜΕ ΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ. ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΕΣ ΤΟΝ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΗΝΕΙΣ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ(Β.ΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΑΜΠΑ) ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕΣ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΣΠΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΙΣ ΤΕΔΚ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ 2010 ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ; ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ; ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ; ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΦΕΥΓΟΥΝ; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΣΕ ΦΑΓΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟ ΝΑΛΠΑΝΤΙΔΗ. ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΠΑΨΑΝΕ ΚΑΤΑΒΑΙΝΕΙ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΑ; ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΠΙΕΖΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ; ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΠΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσα ορθογραφικά χωρούν σε μια παράγραφο; Δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω τη βαθύτατη πολιτική σκέψη εξαιτίας τους!

      Διαγραφή
    2. Εσύ ποιος είσαι, Ανώνυμε, 14 Απριλίου 2014 - 9:37 π.μ.;

      Διαγραφή
  4. ΑΝΩΝΥΜΕ 9:21, ΚΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΕΠΕΙΑ ΣΟΥ. :)
    ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ, ΜΙΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν υπηρξε ενας Ανθρωπος σ αυτον τον τοπο που εσκυψε το κεφαλι του στα παιδια και οχι μονο με ειδικες αναγκες και γενικα στις ευπαθεις ομαδες αυτος ειναι ο Μιμης ο Ηλιαδης.Ενας και μοναδικος απο τους "αρχοντες" αυτου του τοπου που ειχε μεγαλοψυχια.Παντα στο πλευρο εκεινων που τον ειχαν περισσοτερη αναγκη,γνωριζε τα προβληματα τους απο μεσα και φροντιζε να λυνει οποιοδηποτε θεμα εφικτο η μη..γνωριζω περιπτωσεις που δεν διστασε να βαλει το χερι στην τσεπη του την ιδιωτικη και να βοηθησει...γνωριζω για αγορα αναπηρικου αμαξιδιου ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ τη χρονικη εκεινη στιγμη.Για ολους εμας που τον εχουμε αναγκη θα ναι μεγαλο πληγμα που ο Μιμης φευγει..ομως ειμαι σιγουρος οτι θα τετοιοι πολιτικοι δεν χανονται και αλλιμονο..ολοι εμεις και οχι μονο ειμαστε στο πλευρο του γιατι δεν ξεχναμε..καλη τυχη Μιμη...θα βρεις το δρομο σου πολυ συντομα..αξιζεις τα καλυτερα..ευχαριστουμε απο καρδιας για ολα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ , ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΚΛΑΜΑ; ΕΝΑΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΙΟ ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕ.

      Διαγραφή
    2. Το ποιος αξίζει και τι δεν το αποφασίζουν μονάδες αλλά η πλειοψηφία! Πολίτες τον πήγαιναν ψηλά...

      Διαγραφή
    3. 2:33 ΚΑΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΠΑΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.ΚΡΙΜΑ!

      Διαγραφή
    4. 4:01 πήγαινε να σε δει κανένας γιατρόςΑν και με την περίπτωση σου η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια. κοίτα μην σε πιάσει κατάθλιψη.Μήπως μπορείς να αναφέρεις τους τίτλους σπουδών του Ηλιάδη.Το απόλυτο τίποτα . Περαστικά.

      Διαγραφή
    5. 3:47 εκλεγόταν σε ένα δήμο που η Ν.Δ είχε 70%. Από μόνος του δεν θα εκλεγόταν ούτε στο τοπικό του χωριού του. όλα αυτά τα χρόνια ήταν απελπιστικά λίγος. άλλοι τρέχανε και εκλεγόταν αυτός. ΤΏΡΑ κλαψουρίζει σαν μικρό παιδί ,σαν την Μάρθα ΄Βούρτση,

      Διαγραφή
    6. Τον παπά εσύ τον χρειάζεσαι αν νομίζεις οτι ο «κ.» Ηλιάδης έκανε κάτι για αυτό τον τόπο.
      Σ.Γ.

      Διαγραφή
    7. ΕΓΩ ΘΑ ΠΩ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΚΥΡΙΟΣ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΗΛΙΑΔΗ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝΟΜΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ........ΑΛΛΟ ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ

      Διαγραφή
  6. Tι συνεργάτες και βλακείες. Με εντολή ( του εντέλω τα πάντα ) όλα γίνονται και δεν κουνιέται φύλλο. Ο εντέλλω τα πάντα για όποιον δεν κατάλαβε είναι αυτός που μας έριξε από κυβέρνηση κάποια ΑΝΟΙΞΗ. Καλά να πάθεις, καλά να πάθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΜΗ
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ...
    ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ: ΠΟΙΑ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΟΓΟ...Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ...ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι αυτος για ολα φταιει! πριν 3,5 χρονια που ηταν υποψηφιος ο κ. Μιμης παλι αυτος εφταιγε! ναι αυτος ! Γιατι δε ρωτατε τον κ. Μιμη με ποιον ηταν στις τελευταιες βουλευτικες εκλογες? Για ρωτηστε τον ή μηπως δεν ξερεις εσυ που γραφεις?

      Διαγραφή
    2. ΑΝ ΙΣΧΥΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΓΡΑΦΕ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΜΙΜΗΣ;

      Διαγραφή
    3. ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ....ΞΕΡΕΤΕ....
      ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΗΤΑΝ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ (ΤΟΤΕ ΦΙΛΟΣ ΤΩΡΑ ΕΧΘΡΟΣ...)ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΜΙΜΗ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ...ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ....
      ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΩΣ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΜΙΜΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ...
      ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..(ΒΛΕΠΕ... ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ...)
      ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ...ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΟΥΔΕΙΣ ΑΓΑΠΗΣΕ...

      Διαγραφή
    4. 11:09 ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΗ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ.

      Διαγραφή
  8. ΕΧΕΙ ΘΕΣΗ ΜΙΜΗ... ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΠ ΕΞΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΑΚΟΦΑΝΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O MEΓΑΛΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΠΙΟΥΝΟ.
      ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΣΩΤΟΣ. ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ Ο ΜΙΜΗΣ ΣΕ ΚΑΥΑΡΙΣΕ.
      ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ.

      Διαγραφή
    2. Mετά από σένα φίλε μη σε πάρουμε και τη σειρά.

      Διαγραφή
    3. Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ ,ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΛΕΧΤΕΙ.

      Διαγραφή
  9. Σε καθάρισε ο ΝΑΙ σε όλα, άσπονδος φίλος σου. Ήρθε η ώρα να του απαντήσεις κι εσύ με την σειρά σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ηλιάδη.. μπορείς να πας στις Κλεινές να μαζέψεις τσουκνίδες τώρα. Κατείχες επί χρόνια μια θέση την οποία δεν άξιζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς μπορείς να υποτιμάς τις ψήφους του λαού; Δεν ήταν κληρονομικός!

      Διαγραφή
    2. ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ...ΑΚΟΥΓΕΣΑΙ ΕΙΔΙΚΟΣ!

      Διαγραφή
    3. ο ναι σε όλα τρεις θητείες τωρα μας εχει κανει Ελβετια...ολο εργα και εργο....
      το πιο συντομο ανεκδοτο

      Διαγραφή
    4. 3;53 στην αυλή του πανεπιστημίου που σπούδασε ο Ηλιάδης.

      Διαγραφή
    5. O Hλιάδης δεν σπούδασε σε κανένα πανεπιστήμιο.

      Διαγραφή
    6. Για σενα που μιλας γιατη δεν ξερεις ο ηλιαδης σαν δειμαρχος κ.κλεινων ηταν σπουδεος!το λεω γιατη εχω δουλεψη μαζι του και ξερω τη ΑΝΘΡΩΠΟΣ ειναι! αν δεν ξερεις δεν θα λες βλακεις 11:42!

      Διαγραφή
  11. μπραβο Μιμη! μπραβο σου! τους ξεβρακωσες ολους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΙΝ ΤΙΜΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έτσι άδοξα θα τελειώσει και τον Δακή ο λαός της Φλώρινας στις 18 και 25 Μαΐου. Γιατί πολύ απλά δεν έκανε τίποτα για τη Φλώρινα με τον Ηλιάδη και ούτε πρόκειται να αλλάξει κάτι με τον Βόσδου. Ο λαός δεν τρώει κουτόχορτο πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O ΗΛΙΑΔΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ.ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΟΣ; ΝΑ ΠΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΣ ΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΗΣΥΧΟΥΣ...Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ Ο ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΣΑ ΚΑΚΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΟΜΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...ΕΛΕΟΣ....ΝΤΡΟΠΗ!!!

      Διαγραφή
    2. ¨5:00 ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΝ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΑΙ.

      Διαγραφή
  15. Επιτέλους και σε μία πρόσφατη φωτογραφία, γιατί ως τώρα σε βλέπαμε σε φωτογραφίες 30 χρόνια νεότερο. Μίμη κουρασμένος φαίνεσαι και μας κούρασες και εμάς με τις συγχαρητήριες επιστολές σου. Καιρός να βάλεις πιτζάμες και να αράξεις και ο Δακής να γυρίσει στο Φαρμακείο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. E οχι και το χεράκι του ο βουλευτής. ΑΝ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ την γνώμη του ειπε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΛΟΙΠΟΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΕΞΗΣ: ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟ ΣΤΑΘΗ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΤΟ ΒΟΣΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ. ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΚΥΜΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ , ΚΑΛΑ? ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕ Η ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ, ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΧΙ ΡΕ Ο ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΤΟΝ ΕΦΑΓΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ. ΒΛΕΠΕΤΕ Ο ΜΑΚΗΣ Ο ΓΙΑΛΑΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΦΤΕΙ ΛΙΓΟΣ (ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ). ΓΙΑ ΨΑΧΤΕΙΤΕ ΛΙΓΟ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. O ΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΕΙΠΕΣ;

      Διαγραφή
    2. MHΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΗΤΑΝ ΒΛΑΧΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ;

      Διαγραφή
    3. Μπορεί να ήταν και ο ΟΒΑΜΑ ???

      Διαγραφή
  19. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΣΥΡΜΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΔΑΚΗ,ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΒΙΟΣ ΟΥΤΕ ΓΑΝΤΖΩΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΣΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΛΙΔΗ ΤΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ο ΔΑΚΗΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Ν.Δ. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΖΔΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΖΔΟΥ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ Ο ΔΑΚΗΣ ΓΡΑΨΤΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ακομη δακη ονειρευεστε? ειναι ηδη παρελθον.... καρυπιδης στο προσκυνειο.... και με πολυ μεγαλη διαφορα μαλιστα!!!

      Διαγραφή
  21. Μητσάκη φίλε μου γιατί δεν λες την αλήθεια και ακόμα τους ανέχεσαι...και ας σε πλήγωσαν τόσο.
    Είχε γίνει με εντολη Μειμαράκη ένα γκάλοπ στην περιφέρεια που έδιξε χαμηλά ποσοστά στην Φλώρινα 18,8ο/ο.
    Πανικοβλήθηκαν άπαντες και φυσικά ο Δακής για να βγάλει την ευθύνη της αποτυχίας του ζήτησε απο τον Βόσδου και με παρέμβαση Μειμαράκη[κουμπάρος του]την αντικατάστασή σου
    Δηλαδή οτι μόνο εσύ ευθύνεσαι γιά τα ποσοστά αυτά.
    Ο Μειμαράκης είπε πως δεν χρειαζεταί να ρωτήσουμε τον Σαμαρά και πως πέρνει αυτός την ευθύνη.
    Και έτσι σε έφαγε ο Δακής καθαρά για δικό του καλό μαζί με τον εκλεκτό Βόσδου τον αυριανό βουλευτή αν θα βγεί ο Στάθης.
    Ολα στα μέτρα τους...
    ...κι εσύ τους...τιμάς.
    Αρε Μητσάκο ,καρδιά γκιούλ μπαξές

    ''...Μένα με σκοτώσανε στο Γιουλ Μπαξέ...''λέει το άσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο άσχετος μπορεί να είσαι!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ερωτήσεις στον Ανώνυμος15 Απριλίου 2014 - 10:01 μ.μ.
      1η.Έγινε γκαλοπ για την περιφερεια της Δυτικής Μακεδονίας;
      2η.Έχει χαμηλά ποσοστά ο Δακής σε σχέση με τους άλλους νομούς;
      3η.Ο Μειμαράκης είναι κουμπάρος.
      4η.Ο Βόσδου είναι το αγαπημένο παιδί την Ν.Δ.;
      5η.Αν θα βγεί ο Στάθης ποιόν λες να βάλουν για βουλεύτη στην Φλωρινα.Πες μου ένα όνομα.

      Διαγραφή
    3. δεν πρόκειται να βγεί Δήμαρχος ο Στάθης

      Διαγραφή
  22. Μήπως να κοιτάξουμε τι θα κάνουμε εμείς; Προς τι τόσος ντόρος; Ο Ηλιάδης ο,τι θέλησε στη ζωή του το κατάφερε-φαντάζομαι.Και από αύριο σύνταξη και οικογένεια.Μην στενοχωριέστε για χορτάτους, τυχερούς και φτασμένους ανθρώπους.Εμείς να δούμε τι κάνουμε στη ζωή μας........που μια ψήφος μας έμεινε σε αυτήν την κοινωνία για να την ταζουμε στα σάιτ.......και αγγίξαμε τα 40!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ. ΤΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΓΕ ΤΟΥ ΜΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΜΗ, ΠΗΓΕΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΒΟΣΚΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για όλους εσάς που τον σχολιάζετε, ο Ηλιάδης ήταν πάνω απ΄όλα Άνθρωπος με κεφαλαίο!Κι αν μπορούσατε να φτάσετε την ανθρωπιά του, θα βοηθούσατε από μόνοι σας αυτό τον τόπο να πάει μπροστά.Νιώθω ευγνώμων μου τον γνώρισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μήπως εσύ δεν πίεσες για να πάρεις αυτή τη θέση στις προϋγούμενες εκλογές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ Ο ΒΟΣΔΟΥ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΑΛΛΟΣ .......ΧΑΧΑ Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ Π...Α..Α ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΚΑΘΕ ΑΝΗΘΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ Ή ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ! ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΑΝΗΘΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΕΝΤΙΜΗ Η ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΟΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΙΡΕΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ,ΕΙΤΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΗΛΙΑΔΗΣ ΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ.ΜΕΓΑ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ Κε ΔΑΚΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μην στεναχωριέσαι Ηλιάδη γιατί έτσι και αλλιώς δε θα έβγαινες.Εκτός αν σε ψήφιζαν από Έδεσσα,Αριδαία και Σκύδρα επειδή τους έχεις φέρει όλους στη λαική της Φλώρινας.Δεν ήσουν αντιπεριφεριάρχης αλλά σε αυτά τα θέματα κουμάντο έκανε ο Τζαμτζής. Άντε γεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΜΙΜΗ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ BLOGSPOT ΠΟΥ ΣΕ ΚΡΑΖΟΥΝ.ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ.ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΙΟΝΙ ΣΤΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ.ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ.ΤΙΜΑ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το πλέον κουφό είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ από τους λίγους που καταφέρονται εναντίον του Ηλιάδη δεν υπερασπίζεται τον αντικαταστάτη του ως την καλύτερη λύση. Γράφουν πολλά και διάφορα για να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις, αλλά για την ταμπακιέρα τίποτε.

    Και μόνο αυτό να δει ο Δακής θα καταλάβει το μέγεθος της γκάφας που διέπραξε (ή της παγίδας που του έστησαν...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΔΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΙΟΣ.

      Διαγραφή
    2. ΩΧ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο 10.45 ΜΜ

      Διαγραφή
  31. Μιμη,πες στον Δακη οτι η εκλογη του ειναι σιγουρη,γιατι ο Βοσδου θα φερει πολλους ψηφοφορους απο τα Ιονια Νησια.Εκει τον ξερουν καλα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. μετα τους ποντιους θα μας σωσουν οι βλαχοι. ο φυτευτος του κομματος ο καλοβολεμενος ο βλαχος που εσωσε τα ιονια νησια θα σωσει και την ερμη φλωρινα.μια ζωη στο συστημα.καλυνηχτα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ. Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΑΚΗ ΚΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΒΟΣΔΟΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΝΔ. ΤΟ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΟΝΑΕΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ....ΝΟΜΙΖΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΜΙΜΗ Ο ΛΑΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ , ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ , ΠΟΛΟΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΥΜΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΙΤΕ ΨΥΧΙΚΗ .
    ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ , ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τα τελευταία χρόνια , μετριότητες , ανίκανοι και καιροσκόποι βρέθηκαν να έχουν την τύχη του νομού στα χέρια τους. Τα αποτελέσματα τα είδαμε και είναι τραγικά. Η Φλώρινα έγινε ο τελευταίος νομός στην Δ. Μακεδονία . Οι παραγοντίσκοι έχουν την εντύπωση ότι ο κόσμος τους πιστεύει; Μαύρο θα φάνε ότι και να κάνουν. Ο δε ηλιάδης , αρκετά ταλαιπώρησε τον τόπο. Άντε στην μπάντα γιατί πολύ σε ανέχθηκαν όλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. toso apelpisia den exw xanadei,na kathgoreite toso polu enan anthrwpo pou einai apo ton nomo mas,dustuxws den katalavenw ti ginete ston topo mas,eite einai sthn ellada eite allou,loipon ntrepomai gia logariasmo olwn mas anti na koitaxoume oloi mazi na vohthisoume ton topo mas, as afisoume autes ths oligarxies kai as koitaxoume sta matia o enas ton allon kai suswmoi na voithisoume ton nomo mas, auta einai ta logia enos xenhtemenou pou ponaei ton topo tou,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξενιτεμένε που πονάς τον τόπο σου.... ο πόνος απο μόνος του φανερώνει ενδιαφέρον αλλά δεν αλλάζει έναν τόπο. Όπου κι αν έχεις ξενιτευτεί να είσαι καλά. Εδώ δεν είμαστε καλά και ο τόπος δεν βοηθιέται αδερφέ μου. Με την καμία. Κοίτα να στέλνεις κανα φράγκο στην οικογένειά σου και την επόμενη φορά που θα μας επισκεφθείς κάνε μια βόλτα και άνοιξε τα μάτια σου να δεις την κατάντια του τόπου σου. Και ναι, έχεις δίκιο. Οι δικοί σου άνθρωποι εδώ κοιμούνται. Δεν σηκώνουν το κουφάρι τους απο τον καναπέ να βγούνε να φωνάξουν. Αυτό έμεινε απο ο,τι άφησες φεύγοντας αδερφέ. Τϊποτα.

      Διαγραφή
  37. ΣΑΠΑΛΊΔΗ, ΜΠΙΡΟ Ή ΡΩΜΑ;
    ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΟΝ ΗΛΙΑΔΗ ΒΡΙΖΑΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΤΥΧΙΟ...ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΑΠΑΛΙΔΗ...ΤΟΝ ΜΠΙΡΟ...ΤΟΝ ΡΩΜΑ...ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.