Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Αισιοδοξία για επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής

Αισιόδοξος ότι σύντομα θα επαναλειτουργήσει η επιβατική σιδηροδρομική γραμμή στην περιοχή δήλωσε, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο δήμαρχος Αμυνταίου, Μάκης Ιωσηφίδης.
Όπως ανέφερε, πρόσφατα συναντήθηκε με τον υπουργό Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων Μάκη Βορίδη και εκτίμηση του βασισμένη σε αυτά που του είπε ο υπουργός είναι ότι μέσα σε ένα μήνα θα επαναλειτουργήσει η σιδηροδρομική γραμμή.
Ο κ. Ιωσηφίδης συναντήθηκε την Παρασκευή με πρώην δημάρχους των «καποδιστριακών» ΟΤΑ, που συναποτελούν τον δήμο Αμυνταίου και συζήτησαν τα προβλήματα της περιοχής, η οποία δοκιμάζεται από τις πολικές θερμοκρασίες και απαιτείται πενταπλάσιο κονδύλιο για τον αποχιονισμό. Υπογράμμισε ότι πιθανόν σε λίγες μέρες να αναγκαστεί να κλείσει τα σχολεία, γιατί δεν επαρκεί η κρατική χρηματοδότηση για την αγορά πετρελαίου.

6 σχόλια:

  1. Βουνίσιος Ακτιβιστής5 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:55 π.μ.

    απο το στόμα σου Μάκη Ιωσηφίδη στου ..Μάκη Βορίδη την υπογραφή ή διαταγή. Αίντε να δούμε και εμείς οι ξεχασμένοι τραίνο στην περιοχή...με αυτήν την νέου τύπου κατοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον Ιωσηφίδη και τα παιδιά των φίλων του τρένου, δηλαδή σε αυτούς που πιστά τρέχουν για το τρένο εδώ και ένα χρόνο. Άντε να ακούσουμε ένα καλό νέο γιατί εχει μαυρίσει η ψυχή μας αυτές τις μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί να μην είναι αισιόδοξος ο Ιωσηφίδης;
    Ηδη έχει την εμπορική γραμμή του τραίνου,για τις ανάγκες της ΔΕΗ, μέχρι το Αμύνταιο,θα γίνουν και κανά 2 γραμμές επιβατικές.
    Οι Φλωρινιώτες, οι φοιτητές, οι άποροι κλπ ,θα πηγαίνουν πρώτα με λεωφορείο στο Αμύνταιο, από Σωτήρα( Κλειδί γιοκ), λέλε χιονοσούριαααα...
    Που είναι εκείνες οι θρυλικές εποχές, που κάθε δευτέρα οι 18ρηδες Φλωρινιώτες πήγαιναν λάθρα για..επιμόρφωση στο ...σινε του Φιλίππου,με τραίνο.., κι όλοι μαζί φώναζαν:
    ντα τι γκουε....παραμ πα παμ, πάμπουροοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι άμα δούμε τραίνο στην μπουάτ της Φλώρινας, γράψτε μας..
    Πρώτα θα βγάλουν το κάρβουνο από το κλειδί, οι ΜΕΤΕ δες της Φλώρινας και οι ΓΑΙΕΣ του Αμυνταίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καιρός να ξυπνήσουν οι Φλωρινίωτες,τους πλάκωσε το χιόνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.