Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Κίνηση Φίλων Τρένου προς Γ. Βοσκόπουλο: τελικά όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 44 μέρες κοσκινίζει!

Κατ’αρχήν αντιπαρερχόμαστε τις κατηγορίες και τις προσβολές που δεχτήκαμε από το Δήμο της Φλώρινας. Δύο σκασίλες είχαμε, η μια ήταν να απαξιώσουμε το ρόλο του Δημάρχου και η άλλη να ασκήσουμε φτηνή αντιπολίτευση. Είναι κρίμα μονάχα που ο Δήμαρχος ψάχνει να βρει αντιπάλους εκεί που θα υπήρχαν δυνητικά οι σύμμαχοι του Δήμου στον κοινό αγώνα των Φλωρινιωτών για το τραίνο.
Δυστυχώς ο Δήμαρχος Φλώρινας επιβεβαίωσε σε μεγάλο βαθμό τους φόβους μας σε σχέση με τις προθέσεις του:
* Επιβεβαιώνει ότι δεν έχει στείλει δεσμευτική επιστολή για τα λεωφορεία που διαθέτει για τη μεταφορά επιβατών στη Βίγλα και τις Πρέσπες (πως, πόσα, τι είδους και πότε, έστω με την αίρεση της έγκρισης από το ΔΣ). Αντ’ αυτής παρουσιάζει επιστολή εκδήλωσης προθέσεων που είχε στείλει τον Ιανουάριο πριν από την συνάντηση στο Υπ. Μεταφορών και στην βάση της οποίας έγινε η συνάντηση που κατέληξε σε συμφωνία.
* Θέτει, για πρώτη φορά, θέμα κόστους. Σήμερα τελειώνει ο Φεβρουάριος και κανονικά τα δρομολόγια θα έπρεπε να είχαν ήδη ανακοινωθεί. Ο Δήμαρχος είχε τουλάχιστον από τότε που έστειλε την αρχική επιστολή προθέσεων δηλαδή 44 μέρες να λύσει τα πρακτικά θέματα των συνδυασμένων μεταφορών. Να απευθυνθεί στους άμεσα ωφελούμενους να συνδράμουν, να ψάξει εναλλακτική χρηματοδότηση, να δει τι διαθέσιμους πόρους έχει και να φτιάξει ένα πακέτο που να προσφέρει στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το Δημοτικό Συμβούλιο για έγκριση. Ο Δήμαρχος όμως αντί να έχει κάνει την προεργασία του για να μπορεί να στείλει την δεσμευτική επιστολή καταλήγει στο τέλος του μήνα να αναρωτιέται δημόσια για το θέμα του κόστους.
Λυπούμαστε λοιπόν, αλλά απ’ότι φαίνεται, στο ερώτημα που θέσαμε: «μήπως ο Δήμος δεν θέλει το τρένο στη Φλώρινα;» η απάντηση που φαίνεται να δίνει η ανακοίνωση του Δημάρχου είναι: …μάλλον όχι!
Εμείς όμως επιμένουμε να περιμένουμε επιτέλους μια σοβαρή απάντηση με ξεκάθαρο χρονοδιάγραμμα άμεσων στόχων και ενεργειών. Επίσης περιμένουμε και τις τοποθετήσεις των υπόλοιπων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με το θέμα και με το αν είναι ευχαριστημένοι ή όχι με τον χρόνο και τον τρόπο που εξελίσσονται τα πράματα, όπως και αν η επιτροπή αγώνα προέβη σε οποιαδήποτε ενέργεια.

Κίνηση Φίλων Τρένου Φλώρινας.
http://florinatreno.blogspot.com/

5 σχόλια:

  1. Καλά, ρε, πού του κόβει να κάνει όλα αυτά τα δύσκολα που του βάζετε; Αμάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Εχεις δίκιο, ο Βοσκόπουλος παίζει με τα νεύρα μας, κατηγορεί και βρίζει πολίτες για να καλύψει το δικό του κενό.

      Διαγραφή
  3. Ωχ, μωρέ παιδιά, δε βαρεθήκατε τις κόντρες και τις ξανά-κόντρες με τον Δήμαρχο! Φέρτε το τραίνο και με γεια σας και χαρά σας!
    Κούρασε πλέον αυτή η ιστορία. Γραφικοί γινήκατε. Του είπαμε, μας είπε, του ξαναείπαμε, μας ξαναείπε και πάει λέγοντας.
    Και εσύ ρε Δήμαρχε, βούλωσε καμιά τρύπα, φέρε το τραίνο και τη τηλεθέρμανση, διώξε κανέναν ακαμάτη αντιδήμαρχο και φτάνει απαντάς σε κάθε έναν που έχει καημούς και ντέρτια μαζί σου!
    Αμάν πια, βαρεθήκαμε τους τσακωμούς και τα φτυσίματα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι προηγούμενε δέν κατάλαβες Αυτό που έγινε δέν θα περάσει έτσι στο ντουκου Η ανάνδρη επίθεση δημάρχου και ανεγκέφαλων υποτακτικών του σε μία ομάδα πολιτών Θα το πληρώσει πανάκριβα στις επόμενες εκλογές. Απλά ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ να γίνει αυτός και οι ομόσταβλοι του στο μέλλον . Μάλλον θα χτίζει .,..παράγκες στον πεζόδρομο με τα υποτακτικά κολλητήρια και τους νυν του δημοτικου συμβουλίου - ανθοκομική παράγκα γλαστρών του

      Η εκδίκηση "δημαρχε" τρώγεται ΚΡΥΑ και εσύ θα την εισπράξεις όπως σου αξίζει...αρχι τέκτονα !κάτι σάν εσένα όχι τραίνο αλλά ούτε ...ΒΟΙΔΑΜΑΞΑ δέν μπορείς να μας φέρεις στον Δήμο σου

      Απέτυχες οικτρα και αυτό με το τραίνο είναι η ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ της ανοχής μας που σε ανεχόμαστε δήμαρχο τόσα χρόνια..

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.