Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Υπερψήφισαν το Μνημόνιο 199 βουλευτές – «όχι» από 74

Με δεκάδες διαρροές από Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, η νέα δανειακή σύμβαση και το PSI υπερψηφίστηκε από την ελληνική Βουλή, με 199 ναι, ενώ 74 βουλευτές ψήφισαν όχι και πέντε παρών.

Από το ΠΑΣΟΚ ψήφισαν ΟΧΙ στο νέο μνημόνιο οι εξής:
Κουβέλης Σπ., Βαγενά Άννα, Κατσέλη Λούκα, Βάσω Παπανδρέου, Τόγιας Βας., Μιχελογιαννάκης, Κατσούρας, Παραστατίδης, Αθανασιάδης, Βουδούρης Οδ., Αμοιρίδης, Μάτατζη, ενώ ΑΠΟΝΤΕΣ ήταν: Μίχος, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακοπούλου, Καστανίδης, Τεκτονίδου, Θεοδωρίδης, Λαφαζάνης Αργ.

Από τη Νέα Δημοκρατία ψήφισαν ΟΧΙ στο νέο μνημόνιο οι εξής:
Κουντουρά Ελ., Σταμάτης Δημ., Παπασιώζος, Κων, Βλάχος Γ., Γιαννάκης, Τζίμας Μαργ., Ιατρίδου Τσαμπίκα, Μαρκόπουλος Κ., Γκιουλέκας Κων, Τζηκαλάγιας, Ζώης Χρήστος, Γαληνός Σπ., Μελάς Παν., Καρασμάνης Γ., Λεονταρίδης, Κόλλια Τσαρουχά, Βαγιωνάς, Βοζενμπεργκ, Δερμετζόπουλος.

12 σχόλια:

  1. O τεμέτερον ο Σταθίκας , το πουλημένο τομάρι έκανε αυτό που του έλεγε η συνειδησή του. Έσωσε το τομάρι του και καταδίκασε μια ολόκληρη γενιά να ζει με μισθό 400 ευρώ. Αλήθεια σε τι διαφέρει τώρα από τους Πασόκους που έβριζε το 2010 και το 2011;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έι 10:14
      Το τεσέτερον Σταθίκα διαφέρει από τους Πασόκους που έβριζε και βρίζει στο ότι δεν λαμογιάρισε ούτε πάκτωσε τα πακετάκια όπως όλοι οι τοπικοι παλιοί φτωχοί και τώρα τίγκα στο μπακίρι Λιανάκια του νεου ΜΕΤΑΞΆ της Φλώρινας που είπε το όχι!!
      Ποιος καταδίκασε ρε ολόκληρη γενιά να ζεί με 400euro ο Σταθίκας; θα μας τρελλλλλλάνεις!!! Αυτοέ ρε ήταν που ξόδευε σαν τρελός ξένο χρήμα ως βουλευτής στον νομό για φιέστες και άλλες λοιπές παπαριέσ για χρόνια;Αυτός ήταν ή κάπιος λάλλος που τώρα το παίζει κόντρα!Σκέφτεσαι σοβαρά ρε συ!
      Για σκέψου ποιος από τους 2 μας έχει χρεώσει και ποιον πρέπει να μπινελικιάζουμε έτσι για να είμαστε έντάξει!
      Ποιος ξόδευε αβέρτα και σε τι; Σε ποιο παραγωγικό έργο έπεσε χρήμα,άσε που από δίπλα πολλοί φυλάξαν τις καραμέλες που έφερνε κατα καιρούς.Πόσοι πλούτισαν λαμογιάρικα ρε από τον Σταθίκα; πες μου 1.!Και ρώτα τον εαυτό σου πόσοι πλούτισαν και πως από τον ήρωα του ΟΧΙ!
      Αυτά χρωστάμε συνκαταδικασμένε!!! είναι μέρος του χρέους!!!
      Άλλοι είναι τα πουλημένα τομάρια!
      τα Κ.ΛΕΦΤΑ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!
      ..μόνο που εσύ θα τα πληρώσεις και αυτοί θα γελάνε μαζί σου!
      Ο δικός τους είπε ΟΧΙ και εσύ το έφαγες το παραμύθι!!!!!
      ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ!!!ΔΙΚΕ ΜΟΥ!!!!ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΓΑΤΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!
      Δε νομίζεις ότι έστω και μια μικρή διαφορά υπάρχει..

      Διαγραφή
    2. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ. ΕΣΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ.
      ΑΡΑ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ. ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ.
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΚΟΙΝΕΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΛΙΑΝΗ Κ ΚΩΝ-ΝΙΔΗ ΤΗ ΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΛΙΓΝΥΤΩΡΥΧΕΙΑ.......... ΚΑΙ ΑΦΟΥ "ΣΥ ΕΙΠΑΣ" ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΟΧΙ ΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ.
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.ΕΣΥ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ Κ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ Κ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ.ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΦΕΛΗ.
      ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΙΑ ΠΑΡΘΕΝΑ.
      ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΟΣ, ΗΘΙΚΟΣ, ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΠΛΑΣΜΕΝΟΣ...
      ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΜΑΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ.

      Διαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΓΟ.....ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΗ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΣΤΑΘΑΚΟ??? ΠΟΥ ΖΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΑΘΗ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΜΟΝΟΝ ΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗ ΛΙΣΤΑ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ. ΠΑΛΙ ΠΡΟΝΟΜΟΙΟΎΧΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ.

      Διαγραφή
    2. ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΖΕΤΕ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΛΛΟ. ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
  4. Το σημερα το πρωι στο ραδιοφωνο ,ο μεγαλος βουλευτης μας ,προσπαθουσε να δικαιολογηση την μαλα@@@ του ,τον περνανε ειπε φιλη του στο τηλεφωνο και αλλοι του ειπαν να μην ψηφιση ,και αλλοι του ειπαν σταθη ψηφισε για τη θα χασουμε τα χρηματα μας στης τραπεζες .Αρε μ@λ@κ@ς που θα ειναι φλωρινιωτες αν ξανα ψηφισουν τετοια κουτσα αλογα που κοιταν μονο το τομαριτους ,κανεναν αλητη πολητικο ρε φτανη ,μας φτασαν στον πατο η κοπρητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οταν ο Καραμανλης ελεγε να παρουμε μετρα ο λαος ψηφιζε τον λεφτα υπαρχουν. Ηθελε να καθεται ο δημοσιος υπαλληλος και να πληρωνεται απο τον γερμανο. Τα κοροιδα τελειωσανε, η φοροδιαφυγη ανθει οποτε οπως στρωσουμε θα κοιμηθουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ13 Φεβρουαρίου 2012 στις 11:24 μ.μ.

    Να ψήφιζε ο Στάθης να γινόταν ΄΄ΗΡΩΑΣ¨ και μετά να ο δρόμος ανοικτός χωρίς τον Στάθη στο ψηφοδέλτιο.Δε μάσησε όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΡΙΒΑΝ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ "ΟΧΙ".....ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.....ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΣΗ..."ΝΑΙ" Ή "ΟΧΙ"...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ....ΒΓΕΙΤΕ ΡΕ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ...ΑΔΟΥΛΕΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΡΕΝΤΑΚΙΔΕΣ...

      Διαγραφή
  7. θαυμάστε ήθη και ύφη υποψηφίων πολιτευτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.