Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Δωρεά πετρελαίου θέρμανσης σε σχολεία της Φλώρινας

Από έναν τόνο πετρελαίου θέρμανσης σε 11 συνολικά σχολικές μονάδες της πόλης της Φλώρινας (νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία), θα προσφέρει η εταιρεία «Άνεμοι Μακεδονίας Α.Ε.».
Η παραπάνω κίνηση ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης που είχε την περασμένη Παρασκευή ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Δημήτριος Ηλιάδης με εκπροσώπους της εταιρείας. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης και μετά από πρόταση του διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας Γεωργίου Λιντοβόη, ο κ. Ηλιάδης ζήτησε τη στήριξη σχολικών μονάδων κατά τη χειμερινή περίοδο, εφόσον αυτό είναι εφικτό, κάτι που τελικά έγινε άμεσα αποδεκτό.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας ευχαρίστησε και επαίνεσε την εταιρεία, δια μέσω του διευθύνοντος συμβούλου της, για αυτή τη χειρονομία, εκφράζοντας την πεποίθηση πως θα βρει μιμητές.
Θα πρέπει να επισημανθεί τέλος πως καθοριστικό ρόλο στην όλη εξέλιξη είχε και ο Φλωρινιώτης Θεόδωρος Φάτσης.

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια! Μόνο καλά μπορεί να πει κανείς. Ας γίνει το γεγονός αυτό παράδειγμα αλληλεγγύης και συνεργασίας μέσα στην κοινωνία ιδιαίτερα σε καιρούς δύσκολους σαν και τους σημερινούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα ολα αυτα ρε παιδιά αλλα.. αφου φτάσαμε σε σημείο κρίσιμη λειτουργική δαπάνη της (δηθεν) Δωρεάν Δημόσιας Παιδείας (δεν μιλαμε για εκδρομή, μιλαμε για την θέρμανση!!) να εξαρτάται απο τις χορηγίες ιδιωτικών εταιρειών (προφανως με το φορολογικό αζημίωτο αλλα άσχετο αυτο αυτη την στιγμή) θα πρέπει ολοι να ξεσηκωθούμε και να στειλουμε τους αχρηστους πολιτικούς μας στον αγύριστο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ #ΑΝΕΜΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ#,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΙ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.