Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

«Αύξηση της αξίας των γεωργικών προϊόντων»

Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, μέσω του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, καλεί τους εν δυνάμει δικαιούχους που δραστηριοποιούνται ή πρόκειται να δραστηριοποιηθούν στη Μεταποίηση και Εμπορία Γεωργικών Προϊόντων και επιθυμούν να υλοποιήσουν επενδυτικό σχέδιο στα πλαίσια του παραπάνω αναφερόμενου μέτρου, να καταθέσουν αιτήσεις ενίσχυσης σύμφωνα με τα προβλεπόμενα.
Δικαιούχοι του προγράμματος είναι πολύ μικρές, μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις κατά τη σύσταση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής 2003/361/Ε.Κ. καθώς και επιχειρήσεις που απασχολούν λιγότερους από 750 υπαλλήλους ή έχουν κύκλο εργασιών μικρότερο των 200 εκ. ευρώ.
Μέσω του προγράμματος ενισχύονται επενδυτικά σχέδια που αφορούν στη μεταποίηση και εμπορία γεωργικών προϊόντων στους τομείς κρέατος, γάλακτος, αυγών-πουλερικών, διαφόρων ζώων, δημητριακών, ελαιούχων προϊόντων, οίνου, οπωροκηπευτικών, ανθέων, ζωοτροφών, σπόρων και πολλαπλασιαστικού υλικού, φαρμακευτικών και αρωματικών φυτών.
Η έναρξη ισχύος της πρόσκλησης και υποβολής αιτήσεων ενίσχυσης ξεκινά την 07η/10/2011 και καταληκτική ημερομηνία υποβολής είναι η 28η/12/2011.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν από το Διαδικτυακό τόπο www. agrotikianaptixi.gr και www.minagric.gr ή από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και τις κατά τόπους Δ/νσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.