Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Δεν έκαναν κατάληψη στο δημαρχείο οι μαθητές

Το Γραφείο Τύπου του δήμου Φλώρινας εξέδωσε πριν από λίγο δελτίο τύπου, όπου μας πληροφορεί πως μαθητές σχολείων της Φλώρινας έκαναν συμβολική κατάληψη στο δημαρχείο!
Η αλήθεια όμως δεν είναι αυτή. Οι μαθητές δεν έκαναν καμία κατάληψη, ούτε καν συμβολική, στο δημαρχείο. Αυτό που έκαναν ήταν να φτάσουν, μέσω πορείας, στο δημαρχείο και να ζητήσουν από το δήμαρχο να βγει έξω για να συζητήσουν μαζί του. Ο δήμαρχος δε βγήκε έξω και έτσι οι μαθητές μπήκαν οι ίδιοι μέσα, αναγκάζοντας τον ουσιαστικά να βγει έξω από το γραφείο του και να συζητήσει για λίγο μαζί τους στο διάδρομο. Εκεί, ο δήμαρχος συμφώνησε με τα αιτήματά τους, αλλά στην ουσία δήλωσε αναρμόδιος να τα επιλύσει, παραπέμποντας σε άλλους φορείς (Υπουργείο και Περιφέρεια).
Μετά από αυτό, οι μαθητές αποχώρησαν από το χώρο του δημαρχείου, όπου και θα επανέλθουν αύριο κατόπιν προτροπής του κ. Βοσκόπουλου, προκειμένου να του επιδώσουν υπόμνημα με τα αιτήματά τους. Και αλίμονο αν τελικά η παρουσία πολιτών μέσα στο δημαρχείο θεωρείται κατάληψη.

2 σχόλια:

  1. και να εκαναν καταληψη θα εβρισκαν κανεναν στο δημαρχειο?καθε τεταρτη οι μισοι τουλαχιστον υπαλληλοι λοιπουν απο τα ποστα τους για να ψωνισουν τα αναγκαια απο τη λαικη..αχρηστοι βολεμενοι ,500 ευρω να σας δωσει και πολλα θα σας ειναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.