Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Υποβολή δηλώσεων συγκομιδής από τους αμπελοκαλλιεργητές

Από το Γραφείο Αμπελουργίας του Τμήματος Φυτικής και Ζωικής Παραγωγής της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με την 286839/02-04-2009 ΚΥΑ (άρθρο 13) ‘Δυναμικό παραγωγής οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου’ όλοι οι αμπελοκαλλιεργητές είναι υποχρεωμένοι να υποβάλουν στην Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, Δηλώσεις Συγκομιδής το αργότερο μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2011.
Η υποβολή εκ μέρους των υπόχρεων αμπελουργών, της δήλωσης συγκομιδής είναι υποχρέωση τους βάση των διατάξεων της ΚΟΑ Οίνου και αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση προκειμένου ο αμπελοκαλλιεργητής να: 1. Απολαμβάνει των διαφόρων ευεργετημάτων (κοινοτικά ή εθνικά πρόγραμμα). 2. Να συμβάλει στην εξασφάλιση της ορθής χρήσης των στοιχείων που αναγράφονται σε αυτήν για την παραγωγή οινικών προϊόντων, που ανταποκρίνονται τόσο στους ποιοτικούς χαρακτήρες των σταφυλιών από τα οποία προέρχονται, όσο και στις απαιτήσεις του καταναλωτή.
Είμαστε στη διάθεση σας για περαιτέρω διευκρινίσεις στο τηλ. 2385054544 υπεύθυνη κα Φ. Γκέσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.