Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Επιστολή προς τον δήμαρχο Φλώρινας για τις λακκούβες

Άκουσα προχθές τον δήμαρχο Φλωρίνης κο Βοσκόπουλο να απαντά στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ Φλωρίνης μιας ερώτησης του συμβούλου κου Χάτζου, σχετικά με τους δρόμους της πόλης της Φλωρίνης.
Θα ήθελα να πω και εγώ τα εξής:
Κύριε Δήμαρχε, καταρχήν το "χάλι" που επικρατεί στο οδικό δίκτυο της πόλης της Φλωρίνης υπάρχει και θέλω να προσθέσω πως το ίδιο και ίσως και χειρότερο υπάρχει και στα χωριά μας. Άκουσα με μεγάλη προσοχή τι είπατε και έχω και εγώ να σας κάμω μερικές ερωτήσεις.
Είπατε πως λόγω Κάπιταλ Κοντρόλ δεν είχαν οι εταιρείες άσφαλτο και γι αυτό δεν έχετε βουλώσει τις τρύπες στους δρόμους. Τα κάπιταλ κοντρόλ έγιναν στις τέλη Ιούνη του 2015, γιατί δεν φροντίσατε να τις κλείσετε πριν; Δεν υπήρχαν μήπως λακκούβες;
Εδώ και τουλάχιστον 20 ημέρες, ίσως και περισσότερες, στρώθηκαν με πίσσα δρόμοι Φλώρινας – Πρέσπας, Φλώρινας- Νίκη, Κλειναί-Μπούφι , Πτολεμαΐδα-Φλώρινας. Αυτή η άσφαλτος που βρέθηκε; Εσείς γιατί δεν πήρατε; (ταξιδεύω συνέχεια και τα βλέπω τα μηχανήματα να στρώνουν πίσσα).
Πόσα επιτέλους χρήματα κοστίζει αυτό το φτιάξιμο των δρόμων και δεν μπορούν να βρεθούν; Πως βρέθηκαν χρήματα για τα λουλούδια στην πόλη της Φλωρίνης, τα πανηγύρια και τις άλλες εκδηλώσεις;
Είπατε πως θα γίνει η τηλεθέρμανση και για αυτή την αιτία δεν φτιάχνουμε τους δρόμους. Όμως είπατε πως θα γίνει το 2019, ενώ μας είχατε πει πριν τις εκλογές πως θα τελειώσει το 2016. Θα περιμένουμε ως το 2019 για τις λακκούβες;
Είπατε πως φταίει ο Τσίπρας για όλα αυτά. Εγώ κε δήμαρχε συμφωνώ επειδή είμαι πολύ πολύ δεξιός αλλά εμείς εσάς έχουμε εδώ δήμαρχο, δεν έχουμε τον Τσίπρα. Θα πρέπει να πάμε στο βουλευτή Σέλτσα ή τον Τσίπρα για τις λακκούβες;
Εγώ κατάλαβα κε δήμαρχε ότι μάλλον οι λάκκοι δε θα κλείσουν, αυτό κατάλαβα. Στην Σκοπιά, στον Τριπόταμο, στην Μελίτη, στις κλεινές, στο Μπούφι, στο Αρμενοχώρι και παντού στα χωριά οι δρόμοι είναι χειρότεροι από αυτούς της Φλωρίνης.
Βάζω ψεύτικο όνομα γιατί και δεν ξέρω να γράφω πολύ καλά και λίγο φοβάμαι.

«Γαλατάς» Σάκης

16 σχόλια:

  1. Μια χαρά γράφεις Σάκη "Γαλατά". Μην ντρέπεσαι για τον τρόπο που γράφεις, αλλά να είσαι υπερήφανος για αυτά που γράφεις. Μια χαρά του τα ρίχνεις του Δημάρχου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα του ίδρωσε το αυτι του Δήμαρχου.
    Στην Ιωάννη άρτη 2 χρόνια τον παρακαλούσαμε να κλείσει τις λακούβες.
    Τζάμπα μιλάμε μας εχει γραμμενους και καλα κανει αφου πηγαμε και τον ξαναβγάλαμε τα θυματα. Αυτός τωρα περναει καλα και μεις τραβάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. FOVOMASTE NA POUME AKOMA KAI TA AUTONOITA SE AUTIN TIN POLI APO TO KATHESTOS TROMOKRATIAS KAI DIXONIAS POU EXEI SPIRI!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΛΛΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΕΧΕΙΣ 2:32 AKOY EKEI ΚΑΘΕΣΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!
      ΕΙΠΑΜΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ .....
      ΝΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΜΠΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ...
      ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΧΟΝΙΑ ΜΑΛΟΝ ΤΗΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΕΣΥ.

      Διαγραφή
    2. ma afou vlepis oti akoma kai otan kati paei na grapsi kapios akoma kai an einai dimotikos simvoulos tou kanoune prosopiki epithesi me vlasthimies kai apiles oi organomenoi opadoi tis "dimotikis arxis" pou les k esu, auto den einai tromkratia dld????? min ksafniazese o kosmso fovate ta antipina alios tha eixame poli perisoteres anafores se kathimerina provlimata tis polis mas!!! kai gia pia empathia milas den uparxoun lakouves dld??? H tis eidan mono dio polites autis tis polis pou episis grapsan k sta bogs apo "empathia"......???? oso gia ti dixonia kseroume poli kala pios tin sperni, min aganaktis.........

      Διαγραφή
    3. Κάτσε καλά ρε παπαγαλάκι του Βοσκόπουλου που βγήκες να τον υπερασπιστεις.
      όλοι ξέρουν τι κάνει ο βοσκός σε όσους δεν τον ψήφισαν

      Διαγραφή
    4. 4 : 53 ;Έχεις μεγάλη φαντασία ,γιατί δεν γράφεις κανένα μυθιστόρημα;;; Μάθε να γράφεις ελληνικά......

      Διαγραφή
    5. Oriste pali i prosopiki epithesi!!! Mine sto thema mas re file kai ase to pos grafo....!!!

      Y.G
      tha grafo opos thelo!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    6. Φίλε 3:35. Στην ψυχιατρική ορολογία αυτό λέγεται μανία καταδίωξης.......

      Διαγραφή
  4. στον δρομο φλωρινα -πρεσπα ασφαλτο ριξαν σε μερη μερη κ όχι παντου δεν νομιζω να είναι εργο μονο για εν μερη σημεια π πηγαν τα χρηματα στην τσεπη καποιον????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμεις φταιμε που τους ψηφηζουμε...τ,ακους κ. αντιδημαρχε της καρδιας μας...(αλεξιαδη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγινε αντιδήμαρχος της καρυδιάς. Προεκλογικά γίνεται της καρδιάς. Μην μπερδεύεσαι.

      Διαγραφή
  6. Αντιπολιτευση... Της λακουβας!!!
    Για τα έργα που γίνανε τίποτα καμιά αναφορά;;;
    Για την καθαριότητα;; Για την μείωση του νερού;;; Για τις θέσεις εργασίας μέσα από προγράμματα;;;
    Λακουβες παντα υπηρχαν και θα υπαρχουν για να τις χρησιμοποιουν καποιοι για αντιπολιτευτικους σκοπούς.
    Για να κρύψουν την πολιτική τους ανεπάρκεια την έλλειψη οράματος για τον τόπο και τέλος την δίψα τους για εξουσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗΝ ΜΊΑ Ο ΜΑΝΆΒΗΣ.. ΤΗΝ ΆΛΛΗ Ο ΓΑΛΑΤΑΣ.. ΝΑ ΔΩ ΣΤΟ ΤΈΛΟΣ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΊ ΜΕ ΤΙΣ ΛΑΚΚΟΎΒΕΣ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχω μία απορία.
    Γιατί γράφετε τις καταγγελίες σας εδώ μέσα τις βλέπει όλο το σύμπαν και δεν φτιάχνετε μία επιτροπή πολιτών, να είστε σε κάθε συνεδρίαση του ΄Δήμου και να λέτε γραπτώς ή προφορικώς τα παράπονα σας; Δεν νομίζω ότι κι αυτό απαγορεύεται εκτός κι αν δεν σας απασχολούν οι λακούβες αλλα κάτι "άλλο σας φαγουρίζει εντόνως " να ούμε ΄....Επι του θέματος την απάντηση στις όποιες καταγγελίες ήδη την γνωρίζετε τι ψάχνετε τώρα ...μας έφαγε η ψώρα όλη την χώρα.

    Γκουντνάχτεν και καλό μόρνινγκ..τ...έτσι δέν είναι ρε μπράτσκο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο.
      Όταν σε ξεζουμιζει το κράτος με τα μέτρα της εξαθλίωσης δεν κουνιεσαι από τον καναπέ και δεν κάνεις τίποτα. Για τις λακκούβες μας λες να ξεσηκωθουμε!!!
      Πόση υποκρισία μπορεί να υπάρχει τελικά;

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.