Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Η ημέρα αθλητισμού στο 6ο δημοτικό σχολείο Φλώρινας

Την Δευτέρα 5/10/2015 στο 6ο Δημ. Σχολείο Φλώρινας πραγματοποιήθηκαν αθλητικές δραστηριότητες στον προαύλιο χώρο στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.
Οι εκδηλώσεις είχαν θεματικό χαρακτήρα με τίτλο «Γνωρίζω τα αθλήματα ρακέτας». Παρουσιάστηκαν τα αθλήματα επιτραπέζια αντισφαίριση (πινγκ πονγκ), αντισφαίριση (τένις) και αντιπτέριση (μπάτμιντον), ενώ ως άθλημα έκπληξη παρουσιάστηκε η ξιφασκία.
Οι δραστηριότητες σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν από τους γυμναστές του σχολείου Τερεζή Σοφία και Τριανταφύλλου Ανδρέα με τη βοήθεια των προπονητών του Α.Σ.Ε.Α. «ΣΑΡΙΣΕΣ» Φλώρινας Predoaica Liviu, Ζαφειρόπουλο Κων/νο και της ΓΕΦ Βαρβέρη Θωμά..
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσίας τους ο Δ/ντής Α/θμιας Εκπ/σης Φλώρινας κ. Σαββάκης Κίμων και ο Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κ. Δράμπης, οι οποίοι έδωσαν συγχαρητήρια σε μαθητές και εκπαιδευτικούς για την πρωτοβουλία και την άψογη διεξαγωγή των δράσεων.
Το πρόγραμμα της ημέρας περιελάμβανε:
- Εικαστικές δημιουργίες με θέμα τα αθλήματα ρακέτας από τους μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄, Γ΄.
- Επεξεργασία κειμένων με αθλητικό περιεχόμενο από τους μαθητές των τάξεων Α΄, Β΄, Γ΄.
- Παρουσίαση VIDEO με αγώνες των αθλημάτων ρακέτας. Παρουσία κανονισμών παιδιάς, συζήτηση με μαθητές των τάξεων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄.
- Επίδειξη στην αυλή από μαθητές – αθλητές των αθλημάτων.
- Ελεύθερο παιχνίδι από όλους τους μαθητές.

Ο Δ/ντής και οι Εκπ/κοί του Σχολείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.