Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Ενημερωτική ημερίδα από το ΕΒΕ στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αμυνταίου

Το Επιμελητήριο Φλώρινας συνεχίζοντας την προσπάθεια ενημέρωσης των νέων για την επιχειρηματικότητα, την τοπική καταναλωτική συνείδηση και τον επαγγελματικό προσανατολισμό πραγματοποίησε ενημερωτική ημερίδα στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αμυνταίου.
Κύριος ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σαπαλίδης και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμυνταίου και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου κ. Μπούτσης. Στην εκδήλωση συμμετείχε ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φλώρινας κ. Βουλγαρίδης.
Μετά τις ομιλίες οι μαθητές υπέβαλλαν ερωτήσεις σε θέματα που τους απασχολούν και ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των παρευρισκομένων. Το Επιμελητήριό μας θα συνεχίσει τις ενημερώσεις με τη νέα σχολική χρονιά.
Ευχαριστούμε την Δ/ντρια κα. Γαργάνη Αθηνά, την εκπαιδευτικό κα. Πέδια Έφη και όλους τους καθηγητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Αμυνταίου για τη συνεργασία τους στην πραγματοποίηση της ημερίδας και τους συγχαίρουμε για το σημαντικό έργο που επιτελούν.

Για το Επιμελητήριο Φλώρινας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Ευχαριστήριο
Το Επιμελητήριο Φλώρινας ευχαριστεί την εταιρεία ΠΑΜΗ ΑΒΕΕ για τη συγχαρητήρια επιστολή που έστειλε στον φορέα μας με αφορμή τη συμμετοχή της στο πρόγραμμα ‘’Εξωστρέφεια Mentoring’’ εκφράζοντας την εκτίμησή της για την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου σχετικά με τη διεξαγωγή του εν λόγω προγράμματος.
Το πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12/ 05/ 2015 στο Επιμελητήριο και ακολούθησε ‘’ατομική συμβουλευτική’’ στα γραφεία της εταιρείας με σκοπό την ενημέρωση του Εμπορικού τμήματος Εξαγωγών σχετικά με τον εξαγωγικό προσανατολισμό.
Σύμφωνα με την επιστολή της εταιρείας: ‘’η θεματολογία του Σεμιναρίου με τίτλο ‘’ενίσχυση του ανθρωπίνου δυναμικού των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων σε θέματα εξωστρέφειας’’ αποτέλεσε εφαλτήριο για εποικοδομητική συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και πρακτικών, οι οποίες θα συμβάλλουν στην εφαρμογή νέων πολιτικών αξιολόγησης και εκτίμησης των διεθνών αγορών’’.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.