Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

Το Τμήμα Ασφαλείας νικητής του τουρνουά ποδοσφαίρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων (video)

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί αγώνες του 8ου τουρνουά ποδοσφαίρου μεταξύ Αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, το οποίο διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων και έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός.
Για το έτος 2015, πρωταθλήτρια αναδείχθηκε, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η ομάδα του Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, δεύτερη η ομάδα του Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε., τρίτη η ομάδα του Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ, τέταρτη η ομάδα του Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ, πέμπτη η ομάδα του Α.Τ. ΝΙΚΗΣ, έκτη η ομάδα του Α.Τ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ και έβδομη η ομάδα του Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ.
Το Δ.Σ. της Ένωσης συγχαίρει τις νικήτριες ομάδες για την επιτυχία τους, αλλά και όλους τους συναδέλφους που μετείχαν στο ανωτέρω Τουρνουά, για την συμμετοχή τους σ’ αυτό, αναδεικνύοντας έτσι την συναδελφικότητα, την αγαστή συνεργασία και το αθλητικό πνεύμα μεταξύ των μελών μας.



Η εκδήλωση της τελετής λήξης του Τουρνουά ξεκίνησε μετά το τέλος του μεγάλου τελικού, με τις απονομές και τις βραβεύσεις των ομάδων.
Στην ομάδα του Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ το αναμνηστικό απένειμε το μέλος του Δ.Σ., ΠΛΟΥΣΚΑΣ Ζήσης, στην ομάδα του Α.Τ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ το αναμνηστικό απένειμε ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Παντελής, στην ομάδα του Α.Τ. ΝΙΚΗΣ το αναμνηστικό απένειμε ο Ταμίας της Ένωσης, ΔΙΒΙΟΣ Ιωάννης.
Η απονομή βραβείου στο Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ, 4η ομάδα του Τουρνουά, πραγματοποιήθηκε από το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Φλώρινας κ. ΤΣΟΥΤΣΟΥΛΗ Δημήτριο.
Η απονομή βραβείου στο Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ, 3η ομάδα του Τουρνουά, πραγματοποιήθηκε από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φλώρινας κ. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ Νικόλαο.
Έπειτα βραβεύτηκε ο πρώτος σκόρερ του τουρνουά. Στο 8ο Τουρνουά πρώτος σκόρερ με 11 γκολ αναδείχθηκε ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παναγιώτης της ομάδας του Τ.Τ./Α.Τ. Φλώρινας/Ο.Π.Κ.Ε. Την απονομή πραγματοποίησε ο Πρόεδρος Συνδέσμου Διαιτητών Φλώρινας κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Θωμάς.
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με απονομή τιμητικής πλακέτας από την Ένωση στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Π.Α.Ο.Κ., του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ κ. ΟΡΦΑΝΟ Κώστα. Η απονομή πραγματοποιήθηκε από τον Αντιπρόεδρο της Ένωσης, ΣΤΕΡΓΙΟΥ Γεώργιο σε εκπρόσωπο του κ. ΟΡΦΑΝΟΥ. (Ο κ. ΟΡΦΑΝΟΣ Κώστας είχε παρευρεθεί την Κυριακή 21-06-2015 που είχαν προγραμματιστεί οι Τελικοί αγώνες, αλλά λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών είχαν αναβληθεί).
Η απονομή τιμητικών μεταλλίων στους ποδοσφαιριστές του Τ.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε., 2η ομάδα του Τουρνουά, πραγματοποιήθηκε από τον Υποδιοικητή της 3ης ΜΣΕΠ, Επισμηναγό κ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Στέφανο και η απονομή αναμνηστικού από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας, Επιπυραγό κ. ΜΙΑΟΥΛΗ Ιωάννη.
Τα τιμητικά μετάλλια στους ποδοσφαιριστές της Πρωταθλήτριας ομάδας, του Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, απένειμε ο Δήμαρχος Πρεσπών κ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ Παναγιώτης και τέλος, η κορυφαία στιγμή του Τουρνουά, η απονομή του κυπέλου στους Πρωταθλητές, έγινε από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΧΗΡΑ Δημήτριο.
Η Ένωσή μας ευχαριστεί θερμά τον Σύνδεσμο Διαιτητών Φλώρινας και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρό του κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Θωμά, για την προσφορά του στο Τουρνουά διαθέτοντας διαιτητές στους αγώνες.
Επίσης, ευχαριστούμε για την υλική και οικονομική βοήθεια σε αυτό το Τουρνουά, αλλά και σε προηγούμενα, τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΦΑΣΟΛΟΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΄΄ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ΄΄ και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο αυτού, κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ Νικόλαο.
Επίσης, ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του συγκροτήματος BALLΑ D' ORO για τις υπηρεσίες που παρείχαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά, για την άψογη εξυπηρέτησή τους και για την προσφορά όλων των κυπέλων και των αναμνηστικών μεταλλίων που απονεμήθηκαν στις ομάδες.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως την κ. ΠΑΡΠΟΥΤΖΙΔΟΥ Μελίνα που πρόσφερε καθ΄ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους ποδοσφαιριστές.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπροσώπους του τοπικού και ηλεκτρονικού Τύπου που κάλυψαν δημοσιογραφικά την όλη διοργάνωση και ιδιαιτέρως τον κ. ΦΙΛΟ Νικόλαο ο οποίος έχει καλύψει φωτογραφικά και ειδησεογραφικά όλα τα Τουρνουά, καθώς και την οικογένεια ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ Παναγιώτη για την κάλυψη του Τουρνουά μέσω διαδικτύου.


3 σχόλια:

  1. Ακουσα με ιδιαιτερη προσοχή τις δηλώσεις του Μπάρου. Σε κάποιο σημείο ανέφερε κατι ως ΕΑΥΝΦ.......Αφου δεν ανήκεις πλέον στο οργανο αυτό. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΆΝΗΚΕ στο παραπάνω κειμενο και στις φωτογραφίες, καμιά αναφορά στη παρουσίασου, στην οργανωση και στη στηριξη του τουρνουά. Ας μας πει τωρα η κυρια τροχονομος αν γινεται τουρνουα χωρις Μπάρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν συνηθίζω να απαντάω σε τέτοιου είδους δημοσιεύσεις, αλλά θα το κάνω για να σε διαφωτίσω , σε θέματα που αφορούν το πρόσωπό μου. Λοιπόν, Στην Ένωση ανήκω από τότε που ήρθα στη Φλώρινα, ως Αστυνομικός και θα ανήκω μέχρι να βγω στη σύνταξη. Αν εννοείς ότι δεν ανήκω στο Διοικητικό Συμβούλιο, αυτό ήταν επιλογή δική μου, γιατί δεν συμμετείχα στις εκλογές ως υποψήφιος, για καθαρά δικούς μου προσωπικούς λόγους. Το αν βοηθάω και στηρίζω το Τουρνουά είναι γιατί θεωρώ ότι από θέμα ψυχαγωγίας και σύσφιξης των σχέσεων των συναδέλφων είναι η σημαντικότερη εκδήλωση της Ένωσης. Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα θα ευχαριστήσω το Δ.Σ. της Ένωσης, το οποίο ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε να μετέχω στην Οργανωτική Επιτροπή του 8ου Τουρνουά. Το τι προσφέρει και που ο καθένας, ας αναλογιστεί πρώτα για τον εαυτό του. Όσο για την έκφραση ΄΄Τουρνουά χωρίς Μπάρο δεν γίνεται΄΄ η άποψή μου είναι ότι ουδείς αναντικατάστατος. ΄΄Το Μοναστήρι να είναι καλά΄΄. Αυτά. ΜΠΑΡΟΣ Γεώργιος

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.