Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Χρυσή Αυγή: Όχι στο ξεπούλημα της Μακεδονίας

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015, ώρα 19:00 στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

- Τώρα, που εδραιώνεται στη Χώρα η ασύμμετρη απειλή της λαθρομετανάστευσης με 1000 αυθαίρετα εισερχόμενους αλλοδαπούς κάθε μέρα, 6883 την προηγούμενη εβδομάδα, με τη Λέσβο, τη Χίο και άλλα νησιά μας του ανατολικού Αιγαίου να δεινοπαθούν και την Ουγγαρία με ασύγκριτα μικρότερο πρόβλημα να αναστέλλει το Δουβλίνο ΙΙ.
- Τώρα, που όλοι πλην της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ψηφίζουν στα γρήγορα το λαθρονομοσχέδιο.
- Τώρα, που τη Θράκη μας, για 10η χρονιά, ξαναοργώνει το νέο-οθωμανικό «Καραβάνι της Αφθονίας» με τον ειρωνικό υπότιτλο «η αδελφοσύνη σύνορα δεν γνωρίζει»! (Κομοτηνή 11/7, Ξάνθη 12/7)
- Τώρα, που τα «σκισμένα» μνημόνια πέφτουν πάνω μας σαν κονφετί!
- Τώρα, που ο κ. Μπαλτάς έριξε βαρύ τον μπαλτά στην ιστορική μας μνήμη κόβοντας από την εξεταστέα ύλη την ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ.
- Τώρα, που στο Νομό μας οι δύο πυλώνες της οικονομίας μας, πρωτογενής τομέας και ενέργεια έχουν τελματώσει.
- Τώρα, που στη Φλώρινα η Τηλεθέρμανση που κάλλιστα θα μπορούσε και θα έπρεπε να λειτουργεί σαφώς πριν μία δεκαετία, καρκινοβατεί.

Τ Ω Ρ Α
Ας θυμηθούμε τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας συμμετέχοντας στην εδώ και χρόνια καθιερωμένη εκδήλωση, στην ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στη σκιά του ανδριάντα του μέγιστου Στρατηλάτη όλων των εποχών.

ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΩΝΤΕΣ στη Συμπρωτεύουσα,
να δώσουμε το πατριωτικό παρών το ερχόμενο Σάββατο εκεί.

Τ.Ο. ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.