Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

Ο Shogun σε σεμινάριο πολεμικών τεχνών

Στις 7 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε σεμινάριο πολεμικών τεχνών του Combat Ju Jitsu στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης στο οποίο καλεσμένος ήταν και ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Φλώρινας Shogun.
Το σεμινάριο περιλάμβανε θεωρητική και τεχνική προσέγγιση του αντιπάλου και αποτελούνταν από δύο ενότητες: Η πρώτη ενότητα περιλάμβανε σεμινάριο προπονητών και η δεύτερη ενότητα σεμινάριο αθλητών. Το κομμάτι της θεωρητικής προσέγγισης περιλάμβανε κανόνες συμπλοκής –απλή μάχη- ψυχολογία –πρόληψη Στο τεχνικό κομμάτι υπήρχαν τεχνικές βασικών χτυπημάτων-τεχνική αποφυγής παρενόχλησης-αντίδραση σε βίαια περιστατικά και εξουδετέρωση επιτιθέμενου στο έδαφος.
Στόχος του σεμιναρίου ήταν να δώσει στους συμμετέχοντες βασικές πληροφορίες για τους τρόπους αποφυγής μιας βίαιης ενέργειας καθώς και τρόπους αντιμετώπισης Υπεύθυνος σεμιναρίου ήταν ο Τούρκος προπονητής Shihan Erolbekir Yildirim 7 Dan combat Ju Jitsu.
Στη συνέχεια ακολούθησαν οι εξετάσεις έγχρωμων ζωνών Την εξεταστική επιτροπή αποτελούσαν ο Τούρκος προπονητής Shihan Erolbekir Yildirim 7 Dan combat Ju Jitsu ο Τεχνικός Σύμβουλος του Α.Π.Σ Φλώρινας Shogun Αθανάσιος Βουλγαρίδης 7 Dan καθώς και άλλοι δάσκαλοι ειδικοί στο είδος. Φίλοι γονείς συγγενείς ήταν εκεί για να καμαρώσουν τα παιδιά τους στον δικό τους αγώνα που έδιναν μετά από μήνες σκληρής προπόνησης έκαναν το καλύτερο δυνατό και έκαναν τους προπονητές τους πολύ περήφανους. Εμείς δεν έχουμε παρά να συγχαρούμε μαθητές και προπονητές για αυτή την πολλή ωραία δουλειά που μας παρουσίασαν.
Οι εκδηλώσεις δεν σταμάτησαν εδώ γιατί στις 14.06.2015 πραγματοποιήθηκαν και οι προαγωγικές εξετάσεις έγχρωμων ζωνών στην Επανομή και στο Μεσημέρι Θεσσαλονίκης αντίστοιχα. Προσκεκλημένος και ο Α.Π.Σ Φλώρινας Shogun σε ρόλο εξεταστικής επιτροπής. Σε αυτό το σημείο ο Σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει τον προπονητή του Συλλόγου "Οι Βόρειοι" κ. Κωνσταντίνο Ντίνη άλλη μια φορά για την πρόκληση του και για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο Σύλλογό μας!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.