Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Συνάντηση Βοσκόπουλου - Σέλτσα για την τηλεθέρμανση (video)

Η καθυστέρηση στην κατασκευή του έργου της τηλεθέρμανσης, καθώς και όλες οι εξελίξεις, αποτέλεσαν το αντικείμενο της συνάντησης του δημάρχου Φλώρινας Γιάννη Βοσκόπουλου με το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Σέλτσα.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, ο χρόνος ολοκλήρωσης δεν μπορεί να καθοριστεί, ωστόσο το σίγουρο είναι πως δεν θα είναι πέρα του 2019.


9 σχόλια:

  1. μπραβο στον σελτσα μπραβο στον βοσκοπουλο.η φλωρινα δεν πρεπει να ειναι χρωματισμενη.ετσι ειναι πληρωνεται το χωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 31-12-2016 είναι ο χρόνος παράδοσης, τα άλλα είναι για τη Χαλιμά και για τον Αντερσεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΝΑ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΛΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΕΡΣΕΝ,ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΤΕ ΩΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΕΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΠΟΡΟ, Η ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ...ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Ο ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ''ΚΑΡΦΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΙΓΕΤΑΙ'' ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ο Παπαναστασίου δήλωνε ότι δεν γίνεται Τ/Θ δουλειά με μιά μονάδα μοναχά όπερ βέβαια γςλαν και τα αρνιά.

      Διαγραφή
  4. Μα ο Δήμαρχος μας διαβεβαίωνε πριν ενάμιση χρόνο (υπάρχουν και οι σχετικές αναρτήσεις στο neaflorina) ότι τα Χριστούγεννα του 2016 θα ζεσταθούμε και έτσι προσωρινά ξεράναμε λεπέσκες για δύο χρόνια. Άντε πάλι στην Υδρούσα και στο Πέρασμα για συγκομιδή. Λιγόστεψαν και οι αγελάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τα ξαναπεί τις επόμενες εκλογές και θα ξανά ψηφιστεί με μεγάλη διαφορά. Τι το παράξενο; ;

      Διαγραφή
  5. Δεν είδα καλά! Το 2019 ή το 2029 είπε???? Με την τηλεθέρμανση βγήκαν 3 δήμαρχοι, 2 νομάρχες. Αντε και σε ανώτερα. Το δούλεμα πάει σύννεφο. Συζήτησαν οι 2 "πολιτικοι" άνδρες το ποιος μασάει από όλη αυτή τη κοροιδία???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΣΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΦΟΥΜΑΡΑ. ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΤΕΜΕΚ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2015 ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ.
    ΦΑΤΕ ΤΟΝ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ. ΤΟ 2019 ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΔΑ.
    ΕΔΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΟΥΡΕΨΕΙ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σέλτσα κοιτάξτε να πληρώσετε το πετρέλαιο θέρμανσης . Η τηλεθέρμανση με εσάς είναι μακρινό όνειρο. Δυστυχώς και εγώ ήμουν ένα από τα κορόιδα που σας ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.