Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Απέκτησε «ζωή» το κτίριο του γυμνασίου Μελίτης

Η τρίτη τάξη του Γυμνασίου Μελίτης στο πλαίσιο βιωματικού προγράμματος περιβαλλοντικής αγωγής «Δίνω ζωή στο σχολείο μου», τη σχολική χρονιά 2014-2015, ζωγράφισε τους εξωτερικούς τοίχους του σχολείου μας σε συνεργασία με τη Σχολή Καλών Τεχνών και φύτεψε λουλούδια.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά: τα Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας Α.Ε και την κ. Βαλίνα Ρόζα για τη ευγενική χορηγία (χρωμάτων) στο σχολείο μας, από τη Σχολή καλών Τεχνών Φλώρινας τον κ.Χάρη Κοντοσφύρη και τους φοιτητές του από το 3ο Εργαστήριο: Άγγελο Στόγια, Αφροδίτη Δάφνου, Ευάγγελο Παπαδημητρίου, Νάσια Κουμπέτσου, Χάρη Μαργαρίτη και Κωνσταντίνο Κορωναίο, που με τις πινελιές τους έδωσαν το χρώμα της ζεστασιάς στο σχολείο μας, τη Διευθύντρια του σχολείου μας Αργυρή Σιώνα που στήριξε την προσπάθειά μας και να επιβραβεύσουμε την προσπάθεια και τον ενθουσιασμό που έδειξαν οι μαθητές μας κατά τη διάρκεια του προγράμματος.



Με εκτίμηση
Η Υπεύθυνη προγμάμματος
Κωνσταντινίδου Ειρήνη

2 σχόλια:

  1. Πολλά μπράβο στην εκπαιδευτικό τα παιδιά και την ομάδα απο την σχολη καλών τεχνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά μπράβο στην εκπαιδευτικό τα παιδιά και την ομάδα απο την σχολή καλων τεχνών

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.