Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Εκδρομή - προσκύνημα στη Μακρόνησο

Οι Ομάδες και οι Σύλλογοι Μακεδονίας και Θράκης της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας διοργανώνουν προσκύνημα στη Μακρόνησο, στις 20 και 21 Ιουνίου.
Ο Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας, μέλος της ΟΓΕ θα συμμετέχει στην εκδήλωση τιμής και μνήμης στις αγωνίστριες εξόριστες γυναίκες που βασανίστηκαν και πολλές από αυτές άφησαν την τελευταία τους πνοή στο νησί.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6944962577.

5 σχόλια:

  1. Να κάνετε και ένα άγαλμα του αιμοδιψή δικτάτορα Στάλιν και να το προσκυνάτε. Καλοκαίρι έρχεται διοργανώστε και μια εκδρομή στην Β. Κορέα να προσκυνήσετε τον λαοφιλή ηγέτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O αιμοδιψής Στάλιν. Για πες μας ρε παλικάρι τις ατομικές βόμβες, ποιος τις έριξε? Γνωρίζεις πότε? Θα σου πω εγώ. Τον Αύγουστο του 45. Ο πόλεμος είχε ήδη τελειώσει. Για να μην σου πω για όλους τους πολέμους επί γης . Λοιπόν ποιος είναι αιμοδιψής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αιμοδιψής Στάλιν, οφείλει το προσωνύμιο τούτο για τα 17 εκατομύρια θυμάτων του για τους πολωνούς αγωνιστές, τους σύντροφους Ουκρανούς και τον φτωχό ρωσικό και μή λαό - αντιφρονούντων που κατέσφαξε.....

      Διαγραφή
  3. Να καταθέσετε στεφάνι και στο ηρωικό Τάγμα Μακρονησου, το οποίο, απο τους εκεί εξόριστους πολέμησε κατα του Κομμουνιστικού Σλαβοβουλγαρισμού πο τόλμησε να σκεφτεί την κατοχή της Μακεδονίας μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης οι ίδιοι Σύλλογοι, μπορούν να καταθέσουν στεφάνι και στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο Φλώρινας - Σκοπιάς για τους νέους αγωνιστές που θυσιάστηκαν για όλους εμάς!
    Ακόμα καλή ιδέα θα ήταν οι ίδιοι πάλι, να οργανώσουν επίσκεψη προσκυνήματος στον Μελιγαλά, προκειμένου να παραμείνουμε ενωμένοι όλοι ως Έλληνες, χωρίς μίση κπάθη απο τις ξενοκίνητες ανταρσίες που κατέκαψαν την Ελλάδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.