Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Επαφές του προέδρου του ΕΒΕ Φλώρινας Σάββα Σαπαλίδη

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σ. Σαπαλίδης κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα στις 15/05/2015 συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα Ελληνικού Εμπορίου με θέμα την ενδυνάμωση της εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων του νομού μας.
Για το ίδιο θέμα συζήτησε και με τον Δ/ντή του Enterprise ζητώντας τη δυνατότητα οργάνωσης και συμμετοχής των επιχειρήσεων μας σε εκθέσεις εσωτερικού και εξωτερικού με τη στήριξη του Επιμελητήριου Φλώρινας.
Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Διοικητή και Υποδιοικητή του ΟΑΕΕ με θέμα τις ασφαλιστικές εισφορές των επιχειρηματιών.
Στις 20/05/2015 συναντήθηκε με την Δ/ντρια των ΤΕΙ κα. Παππά –Μιχαηλίδου όπου συζητήθηκε το θέμα συνεργασίας Επιμελητηρίου –ΤΕΙ σε κοινά διασυνοριακά προγράμματα με στόχο την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας καθώς και δράσεις ενδυνάμωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας στον πρωτογενή τομέα.
Τέλος, συμφωνήθηκε η πραγματοποίηση ενημερωτικής ημερίδας τον προσεχή Σεπτέμβρη.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Φλώρινας κ. Σαπαλίδης κατά την επίσκεψή του στην Κοζάνη στις 20/05/2015 συναντήθηκε με τους Προέδρους των Επιμελητήριων Κοζάνης, Καστοριάς και Γρεβενών όπου συμφώνησαν τη συνδιοργάνωση της ετήσιας Έκθεσης στα Κοίλα Κοζάνης με σκοπό την ενίσχυση προβολής και συμμετοχής επιχειρήσεων τοπικών προϊόντων Δυτικής Μακεδονίας.
Ο Πρόεδρος κ. Σαπαλίδης κατέθεσε πρόταση, όπου έγινε αποδεκτή από όλους τους Προέδρους, ώστε παρόμοια γεγονότα (εκθέσεις- επιχειρηματικές συναντήσεις) να πραγματοποιούνται σε όλα τα Επιμελητήρια Δυτικής Μακεδονίας.

1 σχόλιο:

  1. Άσε την θεωρεία και πέρνα στην πράξη. Μας κούρασες, φτάνει η προβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.