Κυριακή 24 Μαΐου 2015

Αγωνιστικές δραστηριότητες του Shogun

Οι μήνες Μάρτιος Απρίλιος και Μάïος ήταν μήνες γεμάτοι δρώμενα για τον Αθλητικό Σύλλογο Φλώρινας SHOGUN. Ας κάνουμε μια μικρή αναδρομή των στιγμών που πέρασαν:
Αξιοποιώντας τις γνώσεις των άρτια καταρτιζομένων εκπαιδευτών του Α.Π.Σ Φλώρινας SHOGUN ο corpus Arena προσκάλεσε τον τεχνικό σύμβουλο του συλλόγου Αθανάσιο Βουλγαρίδη και προπονητές του Συλλόγου ως εξεταστές στην διαδικασία προαγωγικών εξετάσεων έγχρωμων ζωνών που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 23 Μαρτίου 2015 και ώρα 17:00 μ΄μ στους χώρους του συλλόγου Οι εξετάσεις διεξήχθησαν σε ζεστό κλίμα. Η πρόσκληση για άλλη μια φορά μας τίμησε ιδιαίτερα εμάς και τον σύλλογό μας.



Επόμενη αθλητική δραστηριότητα 30 Μαρτίου 2015 διασυλλογικοί αγώνες βορείου Ελλάδος πολεμικών τεχνών στη Θεσσαλονίκη στο Ωραιόκαστρο υπό την αιγίδα της ΕΟΠΤ.



Tο αθλητικό κέντρο Ωραιοκάστρου κατάλληλα διαμορφωμένο με tatami βάθρα βραβεύσεων, έτοιμο να υποδεχτεί αφ ενός τους αθλητές που συνοδεύονταν από τους προπονητές τους, αλλά αφετέρου τους γονείς συγγενείς φίλους αθλητών και όποιον άλλο ήθελε να παρακολουθήσει την αθλητική διοργάνωση. Για άλλη μια φορά κυριάρχησε το ευ αγωνίζεσθε, η πειθαρχία ακόμη και στις πιο αυθόρμητες μικρές ηλικίες ενώ όλοι ανεξαρτήτως χειροκρότησαν τους αθλητές τόσο κατά τη διάρκεια των αγωνισμάτων όσο και κατά τη βράβευση, απονομή μεταλλίων και διπλωμάτων. Από αυτή τη μεγάλη αθλητική γιορτή των Πολεμικών Τεχνών δεν γινόταν να μην δίναμε το παρών.
Οι αθλητές του αγωνίστηκαν με τόλμη, σθένος για τη διάκριση και την κατάκτηση ενός μεταλλίου προσφέροντας σε όλους τους παρευρισκομένους στιγμές χαράς και συγκίνησης Άψογοι όπως ακριβώς αρμόζει σε ένα σύλλογο εμπειρίας είκοσι εννέα χρόνων. Για άλλη μια φορά κατάφερε να τιμήσει την πόλη του και να ακουστεί πέρα από το νομό.
Οι αθλητές του συλλόγου μας που ξεχώρισαν, διακρίθηκαν και κατέκτησαν από μια θέση στο βάθρο στο αγωνιστικό κομμάτι semi contact (karate do): Γρηγοριάδης Στέφανος Γεωργιάδης Αλέξανδρος Ράλλης Βασίλειος έπαιξαν από δύο αγώνες και πήραν από ένα χρυσό και ένα ασημένιο Φαραντάκης Αλέξανδρος έναν αγώνα ασημένιο μετάλλιο Γκέλη Μαρία δύο αγώνες δύο ασημένια μετάλλια. Τσώτσος Χρήστος Τσώτσος Δημήτριος Βελίδου Ερρίκα πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο σε κάτα
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν αγώνες πολεμικών τεχνών στο κλειστό αθλητικό γυμναστήριο Καστοριάς στις 26 Απριλίου και ώρα 9΄00π΄μ συμμετείχαν 12 σύλλογοι και 137 αθλητές ανάμεσα τους και μείς με τους παρακάτω αθλητές σε κάτα Γρηγοριάδης Στέφανος, Γρηγοριάδης Ηλίας ,Ράλλη Ευαγγελία, Ράλλης Βασίλειος Γκέλη Μαρία Τσώτσος Χρήστος Τσουρλίνης Ιωάννης Πούπη Άννα πρώτη θέση χρυσό μετάλλιο.



Στις 3 Μαïου 2015 έγιναν οι αγώνες kick boxing στο κλειστό Ιωαννίνων υπεύθυνος της διοργάνωσης ο κύριος Αποστολάκης Στέφανος του Άτρωτου Ιωαννίνων ήμασταν και μείς εκεί αυτή τη φορά από τη θέση της επιτροπής.



Τέλος στις 10 Μαïου 2015 στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ, κυρίου Σταμούλη Λάμπρου, σε συνεργασία με το κλιμάκιο της Τ.Ε. Β. Ελλάδας και Θράκης και τον Πρόεδρο Κύριο Χαυτίκη Κωνσταντίνο. Συζητήθηκαν και αναλύθηκαν διεξοδικά τα θέματα της ατζέντας, που περιελάμβαναν μεταξύ άλλων και τον τρόπο ανάπτυξης των αθλημάτων, στα πλαίσια των νομών που είναι η δικαιοδοσία της Τ.Ε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.