Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Σύλληψη 35χρονου που διευκόλυνε την έξοδο από τη χώρα έντεκα μη νόμιμων μεταναστών

Το βράδυ της Τετάρτης στο Αμύνταιο, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, συνέλαβαν 35χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Συρίας για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα έντεκα (11) ομοεθνών του, μη νόμιμων μεταναστών.

Συγκεκριμένα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 35χρονος σε προγενέστερο χρόνο είχε διευκολύνει έντεκα (11) ομοεθνείς του μη νόμιμους μετανάστες, να μεταβούν από τη Θεσσαλονίκη στη Φλώρινα με σκοπό να εξέλθουν παράνομα από τη χώρα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

5 σχόλια:

  1. Αυτή την ανωμαλία να απαγορεύουν την έξοδο και όχι την είσοδο στην χώρα των ΛΑΘΡΟ-μεταναστών μόνο στην Ελλάδα την συναντάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και αυτή την ανωμαλία να κριτικάρω τόσο εύκολα και μη γνωρίζοντας γεγονότα και καταστάσεις και υπό ποιες συνθήκες γίνονται μόνο στην Ελλάδα την συναντάς

      Διαγραφή
  2. Αυτό προβλέπεται από την Συνθήκη Δουβλίνο II που υπέγραψαν οι κυβερνήσεις που ψηφίζεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2;30 Μην το παίζεις πολύξερος και σταμάτα να ειρωνεύεσαι τους σχολιαστές. Το κουβαδάκι σου και σ άλλη παραλία άσχετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσύ δεν ειρωνεύεσαι!!! Μην φοβάσαι για την παραλία είσαι ο μόνος πολυξερος σχετικός σχολιαστής κουβαδοπαιχτης. Και κακώς ασχολήθηκα με τα σχόλια σου.

      Διαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.