Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Λατρευτικές εκδηλώσεις για τον καλοκαιρινό Αη Νικόλα στο Νυμφαίο (video)

Με τη συμμετοχή πολλών Νυμφαιωτών και κατοίκων της γύρω περιοχής, γιορτάστηκε την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 με κάθε μεγαλοπρέπεια, η ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νικολάου του θαυματουργού, στην Τ.Κ. Νυμφαίου του Δήμου Αμυνταίου.
Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους οι Δήμαρχοι, Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης και Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και Πρόεδροι Κοινοτήτων του Δήμου Αμυνταίου, εκπρόσωποι των Στρατιωτικών και Αστυνομικών αρχών του τόπου, καθώς και το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου Νυμφαιωτών Θεσσαλονίκης.
Οι λατρευτικές εκδηλώσεις περιλάμβαναν Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, στον ομώνυμο Ιερό Ναό, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καστοριάς κ.κ. Σεραφείμ και ακολούθησε δεξίωση, στον πανέμορφο προαύλιο χώρο της εκκλησία και καλλιτεχνικό πρόγραμμα με την συμμετοχή της χορωδίας του Πολιτιστικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας «Ο Σωτήρας» και του Λαογραφικό Χορευτικού Ομίλου της ΧΑΝΘ.



Πηγή: eperiskopio.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.