Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Η πρώτη Συντονιστική Γραμματεία του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Φλώρινας

Η Ομάδα Πρωτοβουλίας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Φλώρινας, στο πλαίσιο διαμόρφωσης οργανωτικής δομής και ανάπτυξης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ανά την Ελλάδα, διοργάνωσε μία πρώτη συνάντηση μεταξύ ιδρυτικών μελών και φίλων του Κινήματος στη Φλώρινα.
Η συνάντηση έγινε την Κυριακή 24 Μαΐου 2015, με την ευγενική συνδρομή του πρ. Πρόεδρου της Βουλής των Ελλήνων, Φίλιππου Πετσάλνικου και της Αλεξάνδρας Στεφανίδου, από τον Τομέα Αυτοοργάνωσης (υποψήφια Βουλευτής στο Κιλκίς).
Εκτός από την οργανωτική διάρθρωση, η οποία θα αποτελέσει το εργαλείο διακίνησης των ιδεών και των θέσεων που θα παράγονται κατά τη δράση και λειτουργία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στη Φλώρινα, η συζήτηση επικεντρώθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, σε θέματα που άπτονται της τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης και στην ανάγκη έκφρασης του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στους εργασιακούς, επιστημονικούς και άλλους μαζικούς χώρους, μέσα από τη δημιουργία Δικτύων.
Προκειμένου το ΚΙΝΗΜΑ να έχει φωνή και να διακινεί το διάλογο και τις θέσεις του μέχρι την πραγματοποίηση Ιδρυτικής Συνέλευσης, από την οποία θα προκύψει η οργανωτική δομή του Κινήματος στη Φλώρινα, αποφασίστηκε ομόφωνα η συγκρότηση της πρώτης προσωρινής Συντονιστικής Γραμματείας, η οποία αποτελείται από τους/τις:
Λάζαρος Απιδόπουλος
Τάνια Γραμματικού
Αφροδίτη Καραούλη
Αλέκα Κεβρεκίδου
Μιχάλης Μυλωνάς
Τραϊανός Πετκάνης
Γιώργος Σαχινίδης

Η πρώτη Συντονιστική Γραμματεία (Σ.Γ.) αναλαμβάνει να οργανώσει την Ιδρυτική Συνέλευση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ στη Φλώρινα, καλώντας όσους υπέγραψαν την Ιδρυτική Διακήρυξη, τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές, όσους κινητοποιήθηκαν και συμμετείχαν, από όποια θέση ή χώρο στη συμμετοχική διαδικασία που άρχισε με την Ίδρυση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ και συνεχίστηκε κατά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.
Επιπλέον η Σ.Γ. αναλαμβάνει την επικοινωνιακή παρουσία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ στην περιοχή, παρεμβαίνοντας στα θέματα που άπτονται του τοπικού ενδιαφέροντος, εκτός από αυτά της επικαιρότητας.

Η Συντονιστική Γραμματεία

2 σχόλια:

  1. Ουαου!!! όλοι οι ψηφοφόροι εκλέχθηκαν στην επιτροπή ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μονο καλόπαιδα μη μας ξανπέιτε για πρασινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα.
    Πάτε να ξαναχτίσετε κάτι με κατεδαφισμένα και απαξιωμένα υλικά.

    Ενα αμάξι όσο καλό και αν είναι και έχει φθαρμένα λάστιχα θα τουμπάρει στη πρώτη στροφή.
    Αυτά προς το παρόν.

    Θα τα ξαναπόυμε τώρα που θα βγούν και στοιχεία για τον δοσίλογο αρχιπροδότη που έχετε για αρχηγό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.