Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

Σύλληψη 55χρονου για παράνομη απασχόληση μη νόμιμου μετανάστη

Το μεσημέρι της Τρίτης αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, συνέλαβαν 55χρονο ημεδαπό, για παράνομη απασχόληση μη νόμιμου μετανάστη.

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος απασχολούσε έναν 22χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας ως βοσκό σε κτηνοτροφική μονάδα, χωρίς αυτός να κατέχει την απαιτούμενη άδεια παραμονής και εργασίας στη χώρα.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών Φλώρινας, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

8 σχόλια:

  1. Στην Πρέσπα τι γίνεται μετά τον Ιούλιο;;;;Στραβά ματάκια με τις ευλογίες των αρχόντων του τόπου...Βατικανό ειναι εκεί...Νομός μέσα στον νομό Φλώρινας....3000 πρεσπιώτες και 5000 αλβανοι εργάτες....Καντε επιτέλους σωστά την δουλειά χωρίς διακρίσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοίτα την δουλειά σου εσυ

      Διαγραφή
    2. Να μην είσασταν τεμπέληδες να μην υπήρχε πρόβλημα....

      Διαγραφή
    3. Ελα εσύ να δουλεψεις αν εχεις πρόβλημα με τους αλβανούς. Μεροκάματο με φαγητο και καφέ το πρωι για να εχεις ενέργεια.

      Διαγραφή
    4. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ?ΠΡΟΤΡΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ,ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΥΠΗΡΞΕ ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΗ ΠΡΕΣΠΑ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΚΑΙ ΤΟ BLOG ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ...

      Διαγραφή
    5. Κλασικοι ελληναρες "πατριωτες",εχουν μαθει την ατακα "να μην εισασταν τεμπεληδες να μην περναμε αλβανους" λες και πριν δεν δουλευαν ελληνες.Για ενα κομματι ψωμι και ανασφαλιστος φυσικα δεν θα ερθει να δουλεψει ο ελληνας οπως δεν θα δουλευατε και εσεις.Σταματηστε να δικαιολογητε τον εαυτο σας σαν εργοδοτες και παραδεχτειτε οτι απλα εκμεταλευεστε τους μεταναστες για να εχετε μεγιστο κερδος.Απατεωνες και μερος του προβληματος ειστε ειτε σας αρεσει ειτε οχι.

      Διαγραφή
  2. μονο στην πρεσπα? για πηγενε στο μπουφι να δεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λέχοβο ,σκλήθρο ,αγιος λιμνοχώρι ,σε ολα τα χωρια δουλεευουν παρανομα αλλοδαποί χωρίς άδεια εργασίας και στο ΟΓΑ ξύνονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.