Πέμπτη 28 Μαΐου 2015

«Δημιουργικότητα και Δημιουργική Γραφή στην Εκπαίδευση» του Σταύρου Γρόσδου (video)

Το βιβλίο «Δημιουργικότητα και Δημιουργική Γραφή στην Εκπαίδευση» του σχολικού συμβούλου πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, Σταύρου Γρόσδου, παρουσιάστηκε την Τετάρτη στην «Οδό Ονείρων».
Για τη δημιουργική γραφή, τον συγγραφέα και το βιβλίο μίλησαν οι Τριαντάφυλλος Η. Κωτόπουλος, Επίκουρος Καθηγητής Δημιουργικής Γραφής και Νεοελληνικής Λογοτεχνίας και Στέλλα Κασίδου, Σχολική Σύμβουλος Π.Ε.
Χαιρετισμό απηύθυναν εκ μέρους των διοργανωτών η γραμματέας του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αμυνταίου Ράνια Μακαρίου και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας Γιώργος Ρίσης.
Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Όλγα Μούσιου - Μυλωνά, Σχολική Σύμβουλος Π.Ε.
Αμέσως μετά τις τοποθετήσεις παρουσιάστηκαν:
α) η μικρή ταινία της Α’ τάξης του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας «Ο Μαξ σε περιπέτειες», από τη συμμετοχή στο Δίκτυο Δημιουργικής Γραφής Κεντρικής Μακεδονίας, με την ευθύνη και καθοδήγηση της Δασκάλας Κικής Αμαραντίδου, υποψ. Δρ. Ιστορίας της Εκπαίδευσης.
β) το θεατρικό δρώμενο «Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο – Γράμμα στον Πυθαγόρα», από ομάδα μαθητριών της Δ’ τάξης του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας. Μια αφορμή Δημιουργικής Γραφής με την ευθύνη και καθοδήγηση της δασκάλας Βιβής Πουγαρίδου, Φιλολόγου και υποψ. Δρ. Ιστορίας της Εκπαίδευσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.