Σάββατο 23 Μαΐου 2015

Συναντήσεις του Ιωάννη Καμακάρη με προέδρους τοπικών κοινοτήτων

Με προέδρους τοπικών κοινοτήτων, συναντήθηκε την Τετάρτη 20 Μαΐου, ο υποψήφιος βουλευτής Φλώρινας του κόμματος Τελεία-Απόστολος Γκλέτσος, Ιωάννης Καμακάρης.
Πιο συγκεκριμένα, σε συναντήσεις διάρκειας μίας ώρας, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί και να ανταλλάξει απόψεις με τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων της Νίκης, Γυφτόπουλο Παύλο, της Κλαδοράχης, Κοντάριο Δημήτριο και των Άνω Κλεινών, Γιαννακούλη Χρήστο.
Στις συναντήσεις συζητήθηκαν πολλά ζητήματα που απασχολούν τις τοπικές αυτές (και όχι μόνο) κοινότητες, όπως έργα υποδομών, ποιότητα ζωής, αθλητισμού και πολιτισμού και αναφέρθηκε το έργο και το πρόγραμμα του κάθε προέδρου.
«Η ύπαιθρος, η περιφερειακή ανάπτυξη και η αποφυγή ερημοποίησης των χωριών μας αποτελεί από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκα, άμεση προτεραιότητα, όχι μόνο δική μου, αλλά και της ΤΕΛΕΙΑΣ. Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες με συναντήσεις και με άλλους προέδρους. Πρέπει επιτέλους να δοθεί η προσοχή και η σοβαρή αντιμετώπιση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κάθε χωριό ξεχωριστά. Οι πρόεδροι των χωριών, άσχετα με τον πολιτικό χώρο στον οποίο ανήκουν ή υποστηρίζονται, άσχετα με το αν συμφωνούμε ή διαφωνούμε μαζί τους, κατέχουν μια πολύ σημαντική θέση διότι είναι οι ενδιάμεσοι κρίκοι των κατοίκων με την πολιτεία. Αυτοί προσφέρθηκαν να προσφέρουν κοινωνικό έργο, να βοηθήσουν και να εκπροσωπήσουν τα κοινά προβλήματα και αιτήματα των μικρών και απομονωμένων κοινωνιών που ζουν και οφείλουμε να τους στηρίξουμε στο έργο τους. Στην προσπάθειά τους αυτή θα είμαστε αρωγοί σε ότι καλό σχεδιάζεται αλλά και αυστηροί κριτές σε ότι δεν κρίνεται κοινωνικά συμφέρον. Ελπίζω να μην χρειάζεται να αναλαμβάνουμε εμείς τον ρόλο που πρέπει να παίζουν οι αρμόδιοι» αναφέρει ο κ. Καμακάρης και καλεί όσους ενδιαφέρονται να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.