Τετάρτη 1 Απριλίου 2015

Ενημέρωση Υποδιοικητή 3ης ΥΠΕ από τον Αντιπεριφερειάρχη Υγείας

Το πρωί της Τρίτης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας συναντήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας - Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής Σταύρος Γιαννακίδης με το νέο Υποδιοικητή της 3ης Υ.Π.Ε Αγάπιο Γαβριηλίδη, για τα ζητήματα που αφορούν την Υγεία και την Στελέχωση των Νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας ενημέρωσε πλήρως τον νέο Υποδιοικητή για τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλα τα Νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίας και τον κίνδυνο κλεισίματος τους και συμφωνήθηκε από την πλευρά και των δύο, ο καθένας από την δική του θέση, να υπάρξει από κοινού συνεργασία, προσπάθεια και πίεση, έτσι ώστε να βρεθούν λύσεις για τα προβλήματα Στελέχωσης των Νοσοκομείων, αλλά και για την Αναβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας στην Δυτική Μακεδονία.

Ο κ. Γιαννακίδης ενημέρωσε τον κύριο Γαβριηλίδη για τις μέχρι τώρα κινήσεις και επαφές του τόσο σε Τοπικό Επίπεδο με τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων και τα Σωματεία Εργαζομένων σε αυτά, όσο και σε Επίπεδο Υπουργείου Υγείας.

Στον νέο Υποδιοικητή δόθηκαν όλες οι ελλείψεις και τα στοιχεία για την κατάσταση των Νοσοκομείων, των Περιφερειακών Ιατρείων, των Κέντρων Υγείας και του ΕΚΑΒ για την Δυτική Μακεδονία και του κατατέθηκαν οι Προτάσεις και το Σχέδιο της Περιφερειακής Αρχής για την Υγεία και την Στελέχωση των Νοσοκομείων της Δυτικής Μακεδονίας και ο ίδιος ανέφερε πως σύντομα θα κινηθεί ανάλογα για να υπάρξουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ο νέος Υποδιοικητής πρόκειται να ορκιστεί την Τετάρτη και να αναλάβει καθήκοντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.