Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Προώθηση του εθελοντισμού στον Άγιο Γερμανό

Ο Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός και Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Γερμανού Πρεσπών δραστηριοποιείται από τον Απρίλιο του 2015 με νέο Δ.Σ., που αποτελείται από νέους σε ηλικία κατοίκους του Αγίου Γερμανού που έχουν στόχο να δραστηριοποιηθούν σε πολιτιστικά, περιβαλλοντικά αλλά και αθλητικά δρώμενα, βελτιώνοντας έτσι την παιδεία των κατοίκων, η οποία είναι ό,τι πιο σημαντικό για μια κοινωνία.
Η προώθηση του εθελοντισμού, ιδιαίτερα στα παιδιά και τους νέους, αποτελεί σημαντικό στόχο του συλλόγου και, στην κατεύθυνση αυτή, ήδη πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες δράσεις. Μέλη του συλλόγου, με τη συνεργασία κατοίκων και επισκεπτών, συνέλεξαν τα σκουπίδια στον Άγιο Γερμανό και πραγματοποίησαν εργασίες συντήρησης στην πέργκολα της πλατείας. Επίσης τοποθετήθηκαν πίνακες ανακοινώσεων στην περιοχή του συνοικισμού και στην πλατεία.



Η επόμενη εθελοντική εργασία του συλλόγου που είναι σε εξέλιξη, είναι η ανακαίνιση του κτηρίου της κοινότητας του Αγίου Γερμανού που βρίσκεται στη κεντρική πλατεία του χωριού και θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον Δήμο Πρεσπών.
Ακόμα, ο σύλλογος δημιούργησε σελίδα στο facebook, έτσι ώστε να υπάρχει ενημέρωση όλων για τις δράσεις που προγραμματίζονται, αλλά και άμεση επικοινωνία: www.facebook.com/politistikosagiougermanou. Η ηλεκτρονική διεύθυνσή του συλλόγου είναι: agiosgermanosprespes@gmail.com.

1 σχόλιο:

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.