Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

Η Προσοτσάνη σταμάτησε τις κορασίδες του Φιλώτα

Στην πολύ καλή αγωνιστική πορεία τους στο πρωτάθλημα έβαλε φρένο η Προσοτσάνη στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25/4 στο γήπεδο της Μίκρας στη Θεσ/νίκη.
Ο ΦΙΛΩΤΑΣ δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της μαχητικής ομάδας της Δράμας και να περάσει στους 8 του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Από τη αρχή το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για τα κορίτσια του ΦΙΛΩΤΑ που δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το γρήγορο παιχνίδι των αντίπαλων και βρέθηκαν πολύ γρήγορα πίσω στο σκορ.
Στη συνέχεια οι πολλές άστοχες τελικές προσπάθειες αλλά και τραυματισμοί δεν επέτρεψαν στην ομάδα να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές της.
Η ήττα αυτή δεν επισκιάζει το γεγονός ότι η ομάδα ανεβάζοντας κάθε χρόνο την απόδοσή της έφτασε φέτος στις 11 καλύτερες της Ελλάδας.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια όλες οι παίκτριες που συνέβαλλαν στην επιτυχία αυτή και ευχόμαστε να αποτελέσει αφετηρία για μεγαλύτερες διακρίσεις στο μέλλον.
Τα δεκάλεπτα: 5-1,10-3,16-7,22-9,27-14,33-17.
ΦΙΛΩΤΑΣ Μ.Π.Σ.: Τετεδάκη Χ., Νικολάου Μ.10, Ζαρογιάννη Ζ.4, Αλεξίου Ε.2, Κατσουπάκη Α.1, Κιοσέ Μ., Κιοσέ Δ., Τραγαράκη Ε., Μορφίδου Ρ., Αξιώτη Ν., Μωησάκη Δ., Θεοδωρίδου Α.
Α.Ο.ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ: Πάλλα Μ. Σεβδίλη Μ.13, Ζιώγα Ε.7, Παλληκάρη Μ.4, Σαμπαντζή Ε.3, Μαυρομάτη Β.2, ΜωυσιάδουΑ.2, Μαββίδου Π.1,Βουργαζλή Ε.1, Τόσκα Ε., Βασιλειάδου Α,. Αλτηπαρμάκη Ε,. Τσαντά Μ., Σαββίδου Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.