Σάββατο 25 Απριλίου 2015

Ευχαριστήριο μήνυμα προς την καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου Φλώρινας

Έπειτα από ξαφνικό καρδιακό επεισόδιο που υπέστη ενώ βρισκόμουν για τις διακοπές του Πάσχα στην περιοχή της Φλώρινας, με μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας όπου εκεί μου παρασχέθηκαν οι απαραίτητες βοήθειες και κατάλληλη θεραπεία επί μία εβδομάδα με επιτυχέστατη ανάρρωση από το πρόβλημα που εμφανίστηκε.
Για το λόγο αυτό εκφράζω τις βαθύτατες ευχαριστίες μου σε όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της καρδιολογικής κλινικής του Γ.Ν. Φλώρινας και ειδικότερα στους:
Παντελή Κλιγκάτση, Διευθυντή της καρδιολογικής κλινικής
Δημήτριο Βαλασιάδη, Διευθυντή- Ε.Σ.Υ. καρδιολογικής Κλινικής
Νάνη Λυκούργο, Επιμελητή καρδιολογικής κλινικής
Δημήτριο Πατσουράκο, ειδικευόμενο καρδιολογίας

Με απέραντη εκτίμηση,
Εμμανουήλ Τσουρλίνης

2 σχόλια:

  1. Άξιοι οι συνεχιστές σου αείμνηστε καρδιολόγε μου ΕΥΣΤΑΘΙΕ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΕ που έχτισες αυτην την κλινική από το μηδέν. Αξιοι πάντα Άξιοι .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΞΙΟΊ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΜΗΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΜΕΝΟ.ΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΕΛΕΧΩΘΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΙΣ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΟΥ.ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΙΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.